Trekantområdets Festuge
Presse Login Translate  

Mindsk afstanden i sundhedsvæsenet

– når patient og læge nytænker gennem ligeværdig relation
INFO
-
Mindsk afstanden i sundhedsvæsenet

1/9/2021 kl. 19:00 til 21:00
Sundhedshuset
Sygehusvej 6, 6000 Kolding
WWW
Gratis
Andet Bevægelse Børn Dans Film Foredrag Historie Kunst Litteratur Mad Musik Natur Teater
Arrangementet er overstået
Ønsker du at udfordre sundhedssystemet sammen med os så kom og fejre vores 20-års jubilæum som henholdsvis patient og praktiserende læge. Et jubilæum vi gerne fejre i dialog med andre der har interesse for nytænkende ”relations arbejde”.
Gennem samarbejdet kalder vi os for henholdsvis ”velfærdsaktivisten” (patient) og ”velfærdsbeskytteren” (læge) i et forsøg på at eksperimentere med nye begreber, der kan åbne op for nytænkende samarbejdsrelationer der mindsker afstanden mellem os som partnere.
I forbindelse med vores partnerskab har vi netop medvirket i antologien ”Relationer i sundhedsvæsenet – hvorfor og hvordan”, hvor en række forskere og klinikere med tværprofessionel baggrund fra Syddansk Universitet giver deres bud på relationel opmærksomhed. I faglitteraturen er det normen, at den sundhedsprofessionelle skriver om patienten i forhold til tematikken læge-patient relationen. I vores kapitel skriver vi i fællesskab om relationen, og danner herved et ”partnerskab”. Et partnerskab vi gerne vil udfolde med jer på jubilæumsaftenen. I et forsøg på, at eksperimentere med nye dialog former på emnet vil vi sammen med designeren Birgitte Lund desuden afprøve nye kreative kommunikations metoder med henblik på at skabe en relations kultur funderet i et ligeværdigt partnerskab.
Facebook updates
Trekantomraadets Festuge
✨ Glædelig jul ✨ Nyd juledagene med dem du holder af og pas godt på hinanden 🎄
Læs mere
Til top