Trekantområdets Festuge
Presse Login Translate  

Ordspil

Interaktiv træinstallation
INFO
-
Ordspil

27/8/2021 kl. 10:00
til 3/9/2021 kl. 13:00
Kulturhuset Bispen
Bispebroen 3, 6100
Gratis
Andet Bevægelse Børn Dans Film Foredrag Historie Kunst Litteratur Mad Musik Natur Teater
Arrangementet er overstået
Kunst af ord. Mange børn synes først, det lyder skørt, at kunst kan være af ord, men erfaringen er, at så snart de har eksperimenteret lidt med det, elsker de det. De har nemlig meget på hjertet, som ord kan hjælpe dem med at udtrykke.
Træ-installationerne er et godt afsæt for kreativ inspiration, som er for hele familien. Først og fremmest udvider aktiviteten barnets forståelse af kunst til, at det også kan baseres udelukkende på ord. Barnet lærer at formulere budskaber, følelser og tanker klart med kreative værktøjer. Sidst men ikke mindst lærer barnet at reflektere over, hvad der kan være bedre i livet.

Sådan gør I:

1.Snak med dit barn om, hvad det gerne vil lave om i familien/skolen/verden, eller hvad dit barn gerne vil have mere af.
2.Hjælp dit barn med at formulere budskabet i ord
3.Skriv budskabet med de farvede elastikker

- tag meget gerne billeder af kunstværkerne og @trekantfest / #trekantfestordspil , hvis I vil dele på de sociale medier.

Træinstallationerne kan du finde foran Kulturhuset Bispen og foran Vojens Bibliotek/ Sundhedscenter Vojens fra fredag 27. august til fredag 3. september.
Håndværkeriet Kulturhuset Bispen har kreeret de fine træs-installationer.
Facebook updates
Trekantomraadets Festuge
✨ Glædelig jul ✨ Nyd juledagene med dem du holder af og pas godt på hinanden 🎄
Læs mere
Til top