Trekantområdets Festuge
Presse Login Translate  

Pelle Hvenegaard på Vejle bibliotek

Rullende litterær samtalesalon
INFO
-
Pelle Hvenegaard på Vejle bibliotek

30/8/2021 kl. 17:00 til 18:00
Foran Vejle bibliotek (udendørs)
Willy Sørensens plads 1, 7100 Vejle
WWW
Gratis
Andet Bevægelse Børn Dans Film Foredrag Historie Kunst Litteratur Mad Musik Natur Teater
Arrangementet er overstået
Vær med når Trekantlitteraturs rullende samtalesalon - i form af et retro folkevognsrugbrød - besøger Vejle bibliotek. I Vejle danner folkevognsrugbrødet ramme om en samtale med forfatter Pelle Hvenegaard.
Rullende litterær samtalesalon - smilet er den korteste afstand

Som en slags modsvar på tidens usikkerhed og isolation byder corona-litteraturens forfattere på finurlige og humoristiske dopamin-tilskud til vores hjemmearbejdende hjerner. Vi bringer med andre ord det gode humør ud på landevejen og skaber en rullende litterær samtalesalon. Trekantlitteratur - de syv biblioteker i Trekantområdet - har sammensat et program med en række af corona-tidens markante danske forfattere i forskellige samtaler om humor og alvor, den uhøjtidelige litteratur, og det der virkelig betyder noget i livet.
I Vejle kan du møde forfatter Pelle Hvenegaard, som har skrevet: "100 dage 100 digte: hverdagstanker fra en coronatid"
I Fredericia vil forfatteren Jens Blendstrup læser højt og fortælle om, hvordan han under corona-tiden har afholdt ”Jenses Corona stue” på facebook, hvor han har læst højt fra forfatterskabet med en ræv om skuldrene, der holder coronaen på afstand. I Billund og Kolding kan man møde Jesper Wung-Sung.

Facebook updates
Trekantomraadets Festuge
Signaturevents til festugen 2022 – har du en god ide❓ Efter en dejlig festuge i 2021 er vi i fuld gang med planlægningen af næste års festuge 🙌 Vi er på udkig efter 3-5 signaturer inden for musik, litteratur og teater, som kan bevæge sig på tvær…
Læs mere
Til top