Trekantområdets Festuge
Presse Login Translate  

Pelle Hvenegaard

"100 dage 100 digte"
INFO
-
Pelle Hvenegaard

30/8/2021 kl. 15:00 til 15:40
KulturØpladsen
Havnegade 6, 5500 Middelfart
Andet Bevægelse Børn Dans Film Foredrag Historie Kunst Litteratur Mad Musik Natur Teater
Arrangementet er overstået
Rullende litterær samtalesalon - smilet er den korteste afstand.
Vær med når trekantlitteraturs rullende samtalesalon - i form af et retro folkevognsrugbrød - danner ramme om en række forfatterarrangementer med spot på den finurlige og ofte humoristiske litteratur, der er udsprunget af coronakrisen.

Som en slags modsvar på tidens usikkerhed og isolation byder coronalitteraturens forfattere på finurlige og humoristiske dopamintilskud til vores hjemmearbejdende hjerner. Vi bringer med andre ord det gode humør ud på landevejen og skaber en rullende litterær samtalesalon.

Trekantlitteratur - de syv biblioteker i Trekantområdet - har sammensat et program med en række af coronatidens markante danske forfattere i forskellige samtaler om humor og alvor, den uhøjtidelige litteratur, og det der virkelig betyder noget i livet.

Mød Pelle Hvenegaard i Middelfart, når han læser op på KulturØpladsen: ”100 dage 100 digte – hverdagstanker fra en coronatid”. Tony Søndergaard Andersen interviewer.

Arrangeret af Trekantlitteratur.
Facebook updates
Trekantomraadets Festuge
Signaturevents til festugen 2022 – har du en god ide❓ Efter en dejlig festuge i 2021 er vi i fuld gang med planlægningen af næste års festuge 🙌 Vi er på udkig efter 3-5 signaturer inden for musik, litteratur og teater, som kan bevæge sig på tvær…
Læs mere
Til top