Trekantområdets Festuge
Presse Login Translate  

Quist Møller Duo

Sjælfulde jazz- og popballader
INFO
-
Quist Møller Duo

4/9/2021 kl. 15:00
Torvet ( i anledning af regnvejr, går vi i festugeteltet på Nørre torv)
Torvet, Grindsted, 7200
WWW
Gratis
Andet Bevægelse Børn Dans Film Foredrag Historie Kunst Litteratur Mad Musik Natur Teater
Arrangementet er overstået
Quist Møller Duo består af sangerinden Tescha Maria Quist og pianisten Jens Edlef Møller. Repertoiret er standardjazz, bossanova og popballader med et sjælfuldt og intimt udtryk, der skaber en levende og intim stemning.
Quist Møller Duo består af sangerinden Tescha Maria Quist og pianisten Jens Edlef Møller, som begge har spillet i utallige sammenhænge i det østjyske de sidste 30 år.
I 2017 fandt de sammen i et musikalsk samarbejde med en stemningsfuld og intim stil. Siden begyndelsen har duoen være meget aktive med koncerter på jazzfestivaler, i kirker, på museer og rundt omkring på østjyske spillesteder.
Repertoiret er standardjazz, bossanova og popballader med et sjælfuldt og intimt udtryk, der skaber en levende og intim stemning på såvel store som små scener. Udover det store repertoire af jazzens klassikere spiller duoen også egenkomponerede numre.
Inspirationskilderne tæller bland andet Chet Baker, Stacey Kent, Astrud Gilberto, Sara Gazarek, Esperanza Spalding, Lisa Ekdahl og mange flere.

Quist Møller Duo udgav i marts 2021 albummet Nearness, der udover egne fortolkninger af andres numre indeholder egenkomponerede numre. Albummet findes på Spotify, Apple Music, SoundCloud og YouTube m.v.
I juni 2021 udkommer albummet Embrace, der ligeledes indeholder såvel klassikere som egne numre.

Quist Møller Duo vil stå med tydelig afstand til publikum. Men afstanden viskes ud i takt med, at musikkens toner fylder og skaber samhørighed.

Quist Møller Duo er hjemmehørende i Aarhus og spiller i hele Danmark.
Facebook updates
Trekantomraadets Festuge
✨ Glædelig jul ✨ Nyd juledagene med dem du holder af og pas godt på hinanden 🎄
Læs mere
Til top