Trekantområdets Festuge
Presse Login Translate  

RED MIN SØSTER

Foto- og blomsterkunst udstilling
INFO
-
RED MIN SØSTER

28/8/2021 kl. 10:00 til 14:00
Rådhushaven
Rådhushaven , 6000 Kolding
Gratis
Andet Bevægelse Børn Dans Film Foredrag Historie Kunst Litteratur Mad Musik Natur Teater
Arrangementet er overstået
Med denne spektakulære og smukke fotoudstilling fortæller Kolding Krisecenter og Danner historien om fem kvinder, der har overlevet vold og drabsforsøg fra tidligere partnere samt deres kamp for at tage fortællingen om sit eget liv tilbage.
Vold har mange ansigter. 72.000 kvinder er udsat for psykisk partnervold i Danmark og ca. 2000 kvinder og lige så mange børn flytter hvert år på krisecenter som følge af partnervold. Psykisk vold er ofte forløberen til drab eller drabsforsøg på en partner. Hvert år bliver cirka 12 kvinder slået ihjel af deres partner eller ekspartner. Derfor sætter organisationen Danner og Kolding Krisecenter i samarbejde med fotografen Sarah Buthmann og blomsterdesigneren Poppykalas ansigt på fem kvinder, der har overlevet vold og drabsforsøg fra en tidligere partner.
De fem kvinder, som har været udsat for vold, har alle en barsk historie om partnervold, der også handler om at arbejde med sig selv og sine omgivelser for at finde tilbage til et liv, der ikke er domineret af volden.

På fotoudstillingen kan du møde Kolding Krisecenter, der kan rådgive dig til, hvordan du kan redde en medsøster ud af volden.

Hvornår:
Fredag d. 27/8 kl. 13-17
Lørdag d. 28/8 kl. 10-14

PANELDEBAT
"Hvad vil du gøre for at stoppe volden?" Det er spørgsmålet, som borgmesterkandidaterne Eva Kjer Hansen (venstre) og Villy Søvndal (SF) , bliver stillet til denne paneldebat, der sætter fokus på vold mod kvinder. Til paneldebatten vil også Kolding Krisecenter samt Danner være til stede.
Hvornår: Torsdag d. 26/8 kl 17-18.30
Hvor: Nicolai Scene, Skolegade 2, 6000 Kolding
Facebook updates
Trekantomraadets Festuge
✨ Glædelig jul ✨ Nyd juledagene med dem du holder af og pas godt på hinanden 🎄
Læs mere
Til top