Trekantområdets Festuge
Presse Login Translate  

Rør i gaden - Brørup

Vær med til at lave en kunstinstallation af rør
INFO
-
Rør i gaden - Brørup

31/8/2021 kl. 10:00 til 17:00
Brørup
Brørup Bypark, Byagervej 1, 6650
WWW
Gratis
Andet Bevægelse Børn Dans Film Foredrag Historie Kunst Litteratur Mad Musik Natur Teater
Arrangementet er overstået
I Trekantområdets Festuge forvandles massevis af farvestrålende rør til et fælles kunstværk hele tre steder. Det foregår i Fredericia, Middelfart og Brørup og alle inviteres til at være med eller blot se på. Bliv rørt og berørt!
Brørup Bypark i Brørup er et af tre steder, to gader og en bypark, der under Festugen danner ramme om en stor kunstevent, hvor beboere og gæster, både børn og voksne, kan være med til at skabe en fantastisk kunstinstallation af farvestrålende rør.

I Brørup foregår det i Brørup Bypark tirsdag d. 31. august kl. 10-17.

Til arrangementet vil parken blive inddelt i forskellige RØR-zoner, som man kan bevæge sig rundt imellem, prøve på forskellige måder, eller bare kigge på. Der vil også være en fri-RØR-zone, hvor alt kan ske!

Kunstneren Karoline H Larsen, der har udviklet gadekunstprojektet i samarbejde med Trekantområdets Festuges Laboratorie Gaden, interesserer sig for, hvordan kroppen forholder sig til de ting, der omgiver os: ”Rør lægger op til rigtig mange handlinger. Man kan kravle ind i dem, rulle på dem eller man kan bygge noget af dem. Man kan også tage rør på og ligne en robot eller kravle ind i et stort rør og forestille sig, at man er en sommerfuglepuppe”.

Kunstprojektet er udviklet i et samarbejde mellem Karoline H Larsen og kulturaktører fra hele Trekantområdet i Laboratorie Gaden, som er en udviklingsplatform for projekter under Trekantområdets Festuge.

Kunsteventen i Brørup forberedes og gennemføres i samarbejde med elever fra Ladelund Efterskole, der hele dagen vil stå klar med paprør sammen med kunstneren og hendes team fra Ikarus Stage Arts.

Man kan komme, når man vil i tidsrummet 10-17, og alle kan være med.
Facebook updates
Trekantomraadets Festuge
Signaturevents til festugen 2022 – har du en god ide❓ Efter en dejlig festuge i 2021 er vi i fuld gang med planlægningen af næste års festuge 🙌 Vi er på udkig efter 3-5 signaturer inden for musik, litteratur og teater, som kan bevæge sig på tvær…
Læs mere
Til top