Trekantområdets Festuge
Presse Login Translate  

Rør i gaden - Fredericia

Vær med til at lave en kunstinstallation af rør
INFO
-
Rør i gaden - Fredericia

2/9/2021 kl. 10:00 til 17:00
Fredericia
Fynsgade mellem Gothersgade og Prinsessegade, 7000
WWW
Gratis
Andet Bevægelse Børn Dans Film Foredrag Historie Kunst Litteratur Mad Musik Natur Teater
I Trekantområdets Festuge forvandles massevis af farvestrålende rør til et fælles kunstværk hele tre steder. Det foregår i Fredericia, Middelfart og Brørup og alle inviteres til at være med eller blot se på. Bliv rørt og berørt!
Fynsgade i Fredericia er et af tre steder, to gader og en bypark, der under Festugen danner ramme om en stor kunstevent, hvor beboere og gæster, både børn og voksne, kan være med til at skabe en fantastisk kunstinstallation af farvestrålende rør.

I Fredericia foregår det i Fynsgade mellem Gothersgade og Prinsessegade torsdag d. 2. september kl. 10-17.

Til arrangementet vil gaden blive spærret for trafik og inddelt i forskellige RØR-zoner, som man kan bevæge sig rundt imellem, prøve på forskellige måder, eller bare kigge på. Der vil også være en fri-RØR-zone, hvor alt kan ske!

Kunstneren Karoline H Larsen, der har udviklet gadekunstprojektet i samarbejde med Trekantområdets Festuges Laboratorie Gaden, interesserer sig for, hvordan kroppen forholder sig til de ting, der omgiver os: ”Rør lægger op til rigtig mange handlinger. Man kan kravle ind i dem, rulle på dem eller man kan bygge noget af dem. Man kan også tage rør på og ligne en robot eller kravle ind i et stort rør og forestille sig, at man er en sommerfuglepuppe”.

Kunstprojektet er udviklet i et samarbejde mellem Karoline H Larsen og kulturaktører fra hele Trekantområdet i Laboratorie Gaden, som er en udviklingsplatform for projekter under Trekantområdets Festuge.

Kunsteventen i Fredericia forberedes og gennemføres i samarbejde med elever fra Den Kreative Skole i Fredericia, der hele dagen vil stå klar med paprør sammen med kunstneren og hendes team fra Ikarus Stage Arts.

Man kan komme, når man vil i tidsrummet 10-17, og alle kan være med.
Andre er interesserede i

Rør i gaden - Middelfart

Middelfart
1/9/2021 kl. 10:00 til 17:00
I Trekantområdets Festuge forvandles massevis af farvestrålende rør til et fælles kunstværk hele tre steder. Det foregår i Fredericia, Middelfart og B…

Rør i gaden - Brørup

Brørup
31/8/2021 kl. 10:00 til 17:00
I Trekantområdets Festuge forvandles massevis af farvestrålende rør til et fælles kunstværk hele tre steder. Det foregår i Fredericia, Middelfart og B…

Container kunst på Gorms Torv i Jelling

Gorms Torv
30/8/2021 kl. 11:00 til 18:00
Du kan vælge at se på, medens projektet skrider frem. Eller du kan blive en aktiv deltager (kræver tilmelding)! Don Dato bidrager med maling og materi…
Facebook updates
Trekantomraadets Festuge
Kunstbulancen kommer til Trekantområdet! Hold øje med den pink kunstbulance, der inviterer til liveperformance og teater - og ikke mindst løser kritiske opera-nødsituationer 🎭❗️ Læs mere her: https://www.trekantfest.dk/site/program/kategori/kunstbu…
Læs mere
Til top