Trekantområdets Festuge
Presse Login Translate  

Roulettes

Catalansk dukketeater for alle aldre
INFO
-
Roulettes

28/8/2021 kl. 14:00
Byens Plads
Byens Plads, 7190
Gratis
Andet Bevægelse Børn Dans Film Foredrag Historie Kunst Litteratur Mad Musik Natur Teater
Vi har i over et år, været nødt til at holde afstand til andre, og andre lande. Nu vover vi igen pelsen, og inviterer et catalansk gadeteater til Billund.
Ramiro, den gamle mand med helt faste rutiner, går sin aftentur ligesom han gør hver aften. Stædigt trodser han gangbesværet for at nå frem til torvet med yndlingsbænken; dén til venstre. Hvad Ramiro ikke ved er, at i dag vil opleve at noget ændrer sig, når han om lidt møder det viltre gadebarn Enzo, der lever helt uden regler og rutiner.

Meget smukt håndværk og udførelse.

Kompagni: Compañía eLe (CAT)
Billede kredit: Renaud Fourcade
Andre er interesserede i

Gadeteater: Everything in a Suitcase

Rådhuspladsen, Fredericia
28/8/2021 kl. 11:00
En kombination af fysisk teater, klovneri og cirkusballade, der opfordrer publikum til at lege med i dette poetiske stykke med masser af fart på.

Roulettes

Byens Plads
28/8/2021 kl. 12:00
Vi har i over et år, været nødt til at holde afstand til andre, og andre lande. Nu vover vi igen pelsen, og inviterer et catalansk gadeteater til Bill…

Gadeteater - "Roulettes"

Banegårdspladsen
27/8/2021 kl. 15:00 til 15:15
Catalansk dukketeater for alle aldre
Facebook updates
Trekantomraadets Festuge
Kunstbulancen kommer til Trekantområdet! Hold øje med den pink kunstbulance, der inviterer til liveperformance og teater - og ikke mindst løser kritiske opera-nødsituationer 🎭❗️ Læs mere her: https://www.trekantfest.dk/site/program/kategori/kunstbu…
Læs mere
Til top