Trekantområdets Festuge
Presse Login Translate  

Street Parade

På kulturnatten
INFO
-
Street Parade

3/9/2021 kl. 18:00 til 20:00
Kolding Midtby
Borchs Gård, 6000 Kolding
Gratis
Andet Bevægelse Børn Dans Film Foredrag Historie Kunst Litteratur Mad Musik Natur Teater
Arrangementet er overstået
Festlig New Orleans åbner igen i år Kulturnatten,
Tuesday Night Brass Band (est. 2013) er Danmarks førende New Orleans ensemble med fokus på nutidig jazz, blues og funk fra New Orleans. Bandet består af landets bedste jazz og bluesmusikere fra bands som SP-JUST-FROST, Wonderbrass, DR Big Band, Jazz Five og Gasorleans. Bandet har udgivet to albums og en single og spillet over 200 koncerter til bl.a. Danish Music Award Jazz 2019, Copenhagen Jazz Festival, Riverboat Jazz Festival, Femø Jazz Festival og Musik I Lejet.

New Orleans musikken skaber fest på gaden og møder publikum, der hvor de allerede er. Det ligger i historien og musikkens DNA. Forvent en udadvendt, oplivende og livsbekræftende oplevelse når de to trommeslagere og fire blæsere indtager byrummet og skaber en gadefest vi måske har savnet og set frem til under Corona-tiden.

Tuesday Night Brass Band spiller igen i år til jazzfestivalen JAZZ I TREKANTEN på Kulturnatten i Kolding med den traditionsrige Street Parade gennem Kolding Midtby.
Kom og oplev Tuesday Night Brass Band invitere publikum med til en fest, så man føler sig hensat til New Orleans med et orgie af funk, jazz, rytm’n blues og soul som på sin helt særlige måde taler til alle, der sætter pris på ukompliceret musik fyldt med kærlighed og masser af gode vibes. Musikken er udadvendt, umiddelbar og smækfyldt med energi og glæde og præsenteres af syv fremragende musikere, der alle har stor kærlighed til musikken fra New Orleans.

Line Up:
Bjarke Nørgaard Nikolajsen - trompet
Pelle Fridel - sax
Ola Åkerman - trrombone
Henrik SIlver - sousaphone
Esben Duus - lilletromme
Martin Seidelin - stortromme
Facebook updates
Trekantomraadets Festuge
✨ Glædelig jul ✨ Nyd juledagene med dem du holder af og pas godt på hinanden 🎄
Læs mere
Til top