Trekantområdets Festuge
Presse Login Translate  

Strengedrøm

M Peter Marott & venner
INFO
-
Strengedrøm

30/8/2021 kl. 20:00 til 21:30
Godset
Jens Holmsvej 5, 6000 Kolding
WWW
PRIS: Normal 150 / Medlem 100 / unge 50
Køb billet
Andet Bevægelse Børn Dans Film Foredrag Historie Kunst Litteratur Mad Musik Natur Teater
Arrangementet er overstået
StrengeDrøm er en eksperimenterende komposition af trompetist Peter Marott og født ud fra et ønske om at skabe musik m guitaristerne Mika Vandbord & Johannes Wamberg, bassist Lennart Ginman, cellist Soma Allpass og violinist Andreas Bernitt.
I en cirkel af lyd vil Peter Marott med sin lyriske og luftige lyd danne centrum for publikum med en blanding af trompet og elektronik, mens cirklen lukkes af fem strengeinstrumenter.
Publikum vil på den måde ganske fysisk befinde sig midt i en sanselig totaloplevelse i det vibrerende tonerum som skabes mellem trompetisten i midten og de fem strengeinstrumenter i periferien. Den cirkulære opstilling giver Peter Marott mulighed for at spille op til den enkelte musiker og skabe et legende samspil ind igennem publikum. Musikken cirkulerer på kryds og tværs mellem musikerne og publikum og bevæger sig fra en sitrende hvisken til storslåede harmonier, fra melankolske melodier til aggressive og voldsomme udbrud, som chokerer lytteren. Musikken åbner på magisk vis for følelser og minder, der ligger gemt i underbevidstheden og det er Peter Marotts StrengeDrøm at åbne for publikums sanser og følelser og få ringene i vandet til at sprede sig.
De fem strengemusikere, som omgiver publikum er nøje udvalgt for deres store talent og vidt forskellige lyd og genrer, der både tæller klassisk- og folkemusik, jazz, rock/pop og electronica. Med deres helt særegne udtryk, vil hver enkelt musiker gennem koncerten udfolde sin unikke lyd og samtidig indgå i harmoni med Peter Marotts trompet gennem soloer og duetter. Den strøgne klang både fra de akustiske instrumenter og fra de to elektriske guitarer danner fundamentet for trompetens improvisationer.

Line up:
Peter Marott (trompet, electronica)
Mika Vandborg (guitar)
Johannes Wamberg (guitar)
Lennart Ginman (bas, electronica)
Soma Allpass (cello)
Andreas Bernitt (violin)
Facebook updates
Trekantomraadets Festuge
✨ Glædelig jul ✨ Nyd juledagene med dem du holder af og pas godt på hinanden 🎄
Læs mere
Til top