Trekantområdets Festuge
Presse Login Translate  

The Kutimangoes

En del af Vejle Fjordfestival
INFO
-
The Kutimangoes

28/8/2021 kl. 14:00 til 15:15
Vejle Lystbådehavn
Stævnen, 7100 Vejle
Gratis
Andet Bevægelse Børn Dans Film Foredrag Historie Kunst Litteratur Mad Musik Natur Teater
Arrangementet er overstået
Det international anerkendte Københavnske ensemble tager Afro-jazz til et nyt niveau og forener afrikanske traditioner med europæisk modernitet.
Man skal lede længe for at finde et andet europæisk band, der har bidraget mere til afrobeatens fornyede popularitet de senere år end det københavnske seks-mands band ledet af Michael Blicher (sax) og Gustav Rasmussen (trb, gtr). Deres tre albums har modtaget fantastiske anmeldelser internationalt såvel som adskillige DMA priser – senest “Årets Rootsnavn 2020”. Deres opløftende live-koncerter bringer dem jævnligt på turnéer gennem Europa, Asien og Afrika såvel som til scenerne på Roskilde Festival og Reeperbahn Festival, og uanset hvor The KutiMangoes spiller efterlader de altid publikum glade og råbende efter mere. Efter bare et par takter af deres varme, blæser-bårne lyd er det umuligt for publikum at blive siddende i stolene. Bandets unikke lyd rummer ikke kun Fela Kutis sjæl og Charles Mingus' dristige improvisationer, men også stringente melodier fra deres eget nordiske ophav.

Resultatet er et universelt musikalsk sprog som alle kan relatere til – uanset kulturel baggrund. Denne præstation markerer ikke bare at bandets inspirationer er fordøjet og genopstået som et nyt, personligt udtryk, men er også et væsentligt bidrag til den globale kulturelle udveksling på et tidspunkt hvor det er mere vigtigt end nogensinde.
The Kutimangoes' rejse er bare lige begyndt.
Facebook updates
Trekantomraadets Festuge
✨ Glædelig jul ✨ Nyd juledagene med dem du holder af og pas godt på hinanden 🎄
Læs mere
Til top