Trekantområdets Festuge
Presse Login Translate   Min festuge

Åbning af BYCATCH i Fredericia

Festugen skydes i gang
INFO
-
Åbning af BYCATCH i Fredericia

26/8/2022 kl. 14:00 til 16:30
Gammel Havn
Oldenborggade, 7000 Fredericia
Gratis
Tilbage
Andet Bevægelse Børn Dans Film Foredrag Historie Kunst Litteratur Mad Musik Natur Teater
Arrangementet er overstået
Fredag d. 26. august kl. 15.00 går det løs, når Trekantområdets Festuge, Fredericia Kommune og Kanalbyen inviterer til officiel åbning af kunstværket BYCATCH i Gammel Havn. Der afholdes en åben workshop fra kl. 14.00.
Arrangementet markerer også startskuddet for Trekantområdets Festuge i Fredericia, og åbningstalen holdes af formand for Kultur- og idrætsudvalget Peder Tind. Der bydes på en lille forfriskning.

14.00 Åben workshop v. kunstner Maria Vifdrup: ”Byfangst”
15.00 Officiel åbning v. formand for Kultur og Idrætsudvalget Peder Tind
15.10 Artist Talk v. kunstnerne bag værket Abie Franklin og Daniel Hölzl
15.30 Åben workshop v. kunstner Maria Vifdrup: ”Byfangst”

Trekantområdets Festuge præsenterer det nyskabende og interaktive kunstværk, BYCATCH, af den internationale Berlin-baserede kunstnerduo Daniel Hölzl og Abie Franklin. I forbindelse med åbningen, vil der være mulighed for at møde de to kunstnere ved en Artist Talk. Der vil også blive holdt Artist Talk igen lørdag d. 27. august kl. 14.00.

Kunstværket, der er udviklet specielt og stedsspecifikt til Trekantområdet, kan indtages af publikum og vil være en storslået og anderledes kunstoplevelse i det offentlige rum.

I forbindelse med åbningsarrangementet inviterer kunstneren Maria Vifdrup til en åben workshop, der tager udgangspunkt i værket BYCATCH. Workshoppen hedder ”Byfangst.” Byfangst er Maria Viftrups ord for de materialer som findes utilsigtet, ubemærket eller uelsket i byen og som kun kan fanges og bruges af specialtrænede nysgerrighedsagenter. Deltagerne bliver en del af et skabende performancekunstværk som vokser i løbet af dagen. Tilmelding ikke nødvendig.

BYCATCH kan opleves i Gammel Havn i Fredericia frem til tirsdag d. 30. august.

Facebook updates
Trekantomraadets Festuge
Tak for et dejligt 2022! 🤩 Vi ses igen i det nye år til nye spændende kulturoplevelser. Glædelig jul og godt nytår til jer alle! 🎅🎄
Læs mere
Til top