Trekantområdets Festuge
Presse Login Translate   Min festuge

AFLYST! Yoga-koncert

Med Michelle Mylius Jor og Tigeroak
INFO
-
AFLYST! Yoga-koncert

3/9/2022 kl. 10:15 til 11:30
Grindsted Unge Og Kulturhus
Tinghusgade 9B, 7200 Grindsted
PRIS: 60
Køb billet
Tilbage
Andet Bevægelse Børn Dans Film Foredrag Historie Kunst Litteratur Mad Musik Natur Teater
Arrangementet er overstået
ARRANGEMENTET ER DESVÆRRE AFSLYST PGA. SYGDOM Der arbejdes på en anden dato. Kontakt arrangøren ift. refundering af allerede købte billetter.
Lørdagen byder på en rolig start i roen og fordybelsens tegn. Vi starter weekenden med en yogakoncert. Her guider yogainstruktør, Michelle Mylius Jor, os gennem Jin Yoga til improviseret toner og sange fra Tigeroak.

Yogakoncerten er et bevægelsesformat som byder ind til virkelig at lytte til musikken mens de blide bevægelser føre dig ind i en meditativ tilstand, men fungerer her som første åbne koncert i et hus, hvor vi ønsker os at lade musikken omfavne og bevæge os i flere formater, end den klassisk koncertform.
Koncerten bliver indrammet af, lækre toner og mulighed for at købe the, hyggeligt samvær der passer til din bløde og lækre lørdagsstart.

Yoga-instruktionen foregår på et niveau, hvor alle kan være med.
Det eneste du skal huske er at medbringe din egen måtte.
Dørene åbner kl 9:00

Tigeroak:
Den danske neosoul-duo Tigeroak består af Laurits Steen Møberg, elektronisk musiker, producer og guitarist, og Anna Prinds, vokalist og lyrisk komponist. Tigeroak henter inspiration blandt Londons undergrundsjazz og hiphop, som blandet med nordiske indflydelser, bidrager til deres nuancerede lydpalette. Ved at kombinere elektroniske neosoul-grooves med figurative tekster, sigter Tigeroak mod at skabe et rum, hvor alle kan nyde musik med et mere eksperimentelt fokus. Duoen har flere gange spillet koncerter i Paris og har indspillet musik til deres kommende album i bla. Angel-og Abbey Road Studios i London.

Facebook updates
Trekantomraadets Festuge
Tak for et dejligt 2022! 🤩 Vi ses igen i det nye år til nye spændende kulturoplevelser. Glædelig jul og godt nytår til jer alle! 🎅🎄
Læs mere
Til top