Trekantområdets Festuge
Presse Login Translate   Min festuge

Den Store Hemmelige Kunstjagt Kolding

Er du klar til at blive overrasket?
INFO
-
Den Store Hemmelige Kunstjagt Kolding

2/9/2022 kl. 15:00 til 19:00
Billedskoleboden
I Borchs Gård, 6000 Kolding
WWW
Gratis
Tilbage
Andet Bevægelse Børn Dans Film Foredrag Historie Kunst Litteratur Mad Musik Natur Teater
Arrangementet er overstået
En masse spændende og hemmelig kunst venter på at blive opdaget af dig!
Tag på et kunsteventyr. Find og oplev en interaktiv kunstjagt. Børn fra Munkevænget Skole har allerede været med til at teste og udvikle den i samarbejde med kulturformidler og kunstner Christian Horup og Liv Grud Vestbjerg.

Sådan deltager du:

● Hent dit kunstjagtkort i Billedskolens bod i Borchs Gåde på Kulturnatten
● Følg kortet rundt i Kolding og find de hemmelige kunstinstallationer
● Oplev kunst og dine omgivelser på nye og overraskende måder

Den Store Hemmelige Kunstjagt er en del af Trekantområdets Festuges Børnekulturlaboratorium. Der er 7 kunstjagter, der finder sted i Billund, Fredericia, Haderslev, Kolding, Middelfart, Vejen og Vejle. Se mere på www.trekantfest.dk

Den Store Hemmelige Kunstjagt støttes af: EWII, Billund Kommune, Billund Kulturskole, Bryggen Vejle, City Vejle, Fredericia Kommune, Haderslev Musikskole, Haderslev Kommune, Kulturskolen Kolding, Lokalhistorisk Arkiv i Vejen, Middelfart Kommune, Nicolai for børn, Skøtts Kaffebar, Vejen Kommune, Vejen Idrætscenter, Vejle Kommune, Vejle Kunsthall.

Koncept: Lene Noer. Kunstnere: Anne-Mette Tange Veien, Christian Horup, Jonas Kirkegaard, Lene Noer, Liv Grud Vestbjerg, Robert Cole Rizzi, SIIKU, Susanne Lyngsø. Projektledelse og grafisk design: Culture Shift
Facebook updates
Trekantomraadets Festuge
TAK for i år! Endnu en skøn festuge er slut. Mere end 400 kulturoplevelser på 10 dage 🤩 Tak til jer der var med - og tak til alle de dejlige aktører og frivillige, som skaber oplevelser til os alle.
Læs mere
Til top