Trekantområdets Festuge
Presse Login Translate   Min festuge

En kunstnerisk hilsen til fjorden

Udsmykning af broen mellem promenaden og Havneøen
INFO
-
En kunstnerisk hilsen til fjorden

3/9/2022 kl. 00:00
Broen mellem Promenaden og Havneøen
Stævnen, 7100 Vejle
WWW
Gratis
Tilbage
Andet Bevægelse Børn Dans Film Foredrag Historie Kunst Litteratur Mad Musik Natur Teater
Ved at bevæge os hen over broen, bliver vi mindet om nærheden med vandet og livet under overfladen.
Med stort fokus på at genbruge hvor det giver mening, samt give nyt liv til materialer, der stadigvæk har masser af kreative muligheder foran sig, omformer kunstner Berit Lysdal Bærentsen bomuldsgarn.
Bomuldsgarnets første runde i manegen var som "land art" ifm. Tour de France. Her blev der strikket en gigantisk gul trøje.
Anden omgang i manegen bliver denne kunstneriske hilsen til fjorden hvor broen mellem Havneøen og promenaden ved Lystbådehavnen bliver udsmykket. Garnet tages i kærlig behandling og farves i nuancer, der henleder tankerne på fjordens mange udtryk afhængig af vind og vejr. Broens arkitektur og de mange farvenuancer kombineres og danner en hilsen til fjorden. Vandet som vi alle har glæde af hver dag.
Ved at bevæge os hen over broen, bliver vi mindet om nærheden med vandet og livet under overfladen.
I tredje runde, når kunstværket er taget ned, bliver garnet delt ud til kreative sjæle. Det sker fra kunstnerens studio i Spinderihallerne.
Andre er interesserede i

Palles Fiskekutter

Promenade v/Vejle Lystbådehavn
Vejle
28/8/2022 kl. 10:00 til 16:00
Hør historier om den lille fiskerbåd og hvordan fiskeriet engang var på Vejle Fjord. Det er det ældste skib i Vejle havn.
Palles Fiskekutter
Vejle 10:00

Søren Mansher

Streetfood scenen
Vejle
28/8/2022 kl. 14:00 til 15:00
Den musikalske fremtidssti er allerede oplyst for Søren Manscher, og der er nok identitet og eget udtryk i sangene til, at han kan gå sine egne veje. …
Søren Mansher
Vejle 14:00

Skonnerten Martha

Havneøen
Vejle
27/8/2022 kl. 10:00 til 17:00
Skonnerten Martha er det eneste bevarede skib, der er bygget på Lindtners Værft i Vejle. Kølen blev lagt i 1899 og Martha (dengang Helge) løb af stabe…
Skonnerten Martha
Vejle 10:00
Facebook updates
Trekantomraadets Festuge
Vi er i fuld sving med at stable et super lækkert program på benene til Trekantområdets Festuge 2022 👏 Lige nu løber vi stærkt, så vi kan få de sidste aftaler på plads inden sommerferien og præsentere årets højdepunkter for jer. Vi GLÆDER os til …
Læs mere
Til top