Trekantområdets Festuge
Presse Login Translate   Min festuge

En kunstnerisk hilsen til fjorden

Udsmykning af broen mellem promenaden og Havneøen
INFO
-
En kunstnerisk hilsen til fjorden

30/8/2022 kl. 00:00
Broen mellem Promenaden og Havneøen
Stævnen, 7100 Vejle
WWW
Gratis
Tilbage
Andet Bevægelse Børn Dans Film Foredrag Historie Kunst Litteratur Mad Musik Natur Teater
Arrangementet er overstået
Ved at bevæge os hen over broen, bliver vi mindet om nærheden med vandet og livet under overfladen.
Med stort fokus på at genbruge hvor det giver mening, samt give nyt liv til materialer, der stadigvæk har masser af kreative muligheder foran sig, omformer kunstner Berit Lysdal Bærentsen bomuldsgarn.
Bomuldsgarnets første runde i manegen var som "land art" ifm. Tour de France. Her blev der strikket en gigantisk gul trøje.
Anden omgang i manegen bliver denne kunstneriske hilsen til fjorden hvor broen mellem Havneøen og promenaden ved Lystbådehavnen bliver udsmykket. Garnet tages i kærlig behandling og farves i nuancer, der henleder tankerne på fjordens mange udtryk afhængig af vind og vejr. Broens arkitektur og de mange farvenuancer kombineres og danner en hilsen til fjorden. Vandet som vi alle har glæde af hver dag.
Ved at bevæge os hen over broen, bliver vi mindet om nærheden med vandet og livet under overfladen.
I tredje runde, når kunstværket er taget ned, bliver garnet delt ud til kreative sjæle. Det sker fra kunstnerens studio i Spinderihallerne.
Facebook updates
Trekantomraadets Festuge
TAK for i år! Endnu en skøn festuge er slut. Mere end 400 kulturoplevelser på 10 dage 🤩 Tak til jer der var med - og tak til alle de dejlige aktører og frivillige, som skaber oplevelser til os alle.
Læs mere
Til top