Trekantområdets Festuge
Presse Login Translate   Min festuge

Fællessang med Katrine Muff

X Sangvandring
INFO
-
Fællessang med Katrine Muff

4/9/2022 kl. 14:00
Kunsthal 6100
Gravene, 6100
Gratis
Tilbage
Andet Bevægelse Børn Dans Film Foredrag Historie Kunst Litteratur Mad Musik Natur Teater
Nordiske stemmer 2022 præsenterer Sangvandring med særlig gæst sanger, komponist og tidligere højskolelærer Katrine Muff
Med udgangspunkt i fællessang fra den nye Højskolesangbog fortæller, spiller og synger Katrine Muff sine egne kompositioner og nye yndlingssange fra den blå bog. Katrine fortæller levende om sin vej ind i musikken og hvordan en god melodi kan gøre hele forskellen for en tekst.
Herefter går vi på Sangvandring i Haderslev, hvor vi besøger nogle af byens særprægede steder og synger med byens bygninger og gader som kulisse.

Bag Nordiske Stemmer 2022 står Spoken Word Festival og Trekantområdet Festuge sammen med de syv biblioteker i Trekantområdets kommuner (Billund, Fredericia, Middelfart, Vejen, Vejle, Haderslev og Kolding). Projektet realiseres med støtte fra A.P. Møller Fonden.

Om Nordiske Stemmer 2022:
Vi deler sprog, vi deler kultur og vi deler nogle af de fortællinger, som er med til at gøre os til dem vi er. De nordiske og skandinaviske lande er gjort af samme stof og rundet af mere der forener os, end hvad der skiller os ad.
Med dette projekt vil vi skabe en fornyet fælles forståelse for det kulturelle fællesskab mellem landene. Den fynske festival Spoken Word og syv biblioteker i Trekantområdet er gået sammen om et helt nyt fælles projekt, der skal præsentere den nordiske fortælletradition for et bredt publikum og invitere til aktiv deltagelse og dialog. Vi vil lade de nordiske fortællinger mødes i både ord og musik. Vi vil invitere norske og svenske fortællere, poeter og musikere til Danmark i august 2022, hvor de sammen med danske fortællere og musikere skal dykke ned i den fælles fortælletradition og formidle den på nye måder. Publikum vil opleve høj kunstnerisk kvalitet og gå hjem med følelsen af en tættere forbindelse til det nordiske fællesskab.
FØR & EFTER

In war someone has to die

Kunsthuset
Haderslev
4/9/2022 kl. 13:00 til 16:00
Haderslev Kunstforening præsenterer udstillingen "In a war someone has to die" af Hanne Bang
In war someone has to die
Haderslev 13:00

Væveværkstedet

Kunsthal 6100
Haderslev
4/9/2022 kl. 14:00
til 26/8 kl. 16:00
Vi slutter Trekantområdets Festuge af med at skyde et nyt kollektivt Haderslev-projekt igang.
Væveværkstedet
Haderslev 14:00
Andre er interesserede i

Poetry slam på Cafe BRYG

Cafe BRYG
Vejle
30/8/2022 kl. 20:00 til 21:00
Oplev en af Danmarks mest rutinerede poetry slammere, når Emil Nygård og hans nordiske gæster lægger vejen forbi Café Bryg i Vejle i forbindelse med T…

Bridgewalking

Bridgewalking
Middelfart
31/8/2022 kl. 18:00 til 20:00
Oplev det bløde lys og den skønne aftenstemning fra toppen af Den Gamle Lillebæltsbro.
Bridgewalking
Middelfart 18:00

Ordkunst i Vandtårnet

Det Røde Vandtårn
Haderslev
1/9/2022 kl. 16:30 til 17:00
Oplev Poetry slammer, forfatter og lydnørd Kim Linnet i Det Røde Vandtårn.
Ordkunst i Vandtårnet
Haderslev 16:30
Facebook updates
Trekantomraadets Festuge
Vi er i fuld sving med at stable et super lækkert program på benene til Trekantområdets Festuge 2022 👏 Lige nu løber vi stærkt, så vi kan få de sidste aftaler på plads inden sommerferien og præsentere årets højdepunkter for jer. Vi GLÆDER os til …
Læs mere
Til top