Trekantområdets Festuge
Presse Login Translate   Min festuge

Fællessang med Katrine Muff

INFO
-
Fællessang med Katrine Muff

4/9/2022 kl. 11:00
Kolding Bibliotek
Slotssøvejen, 6000 Kolding
Gratis
Tilbage
Andet Bevægelse Børn Dans Film Foredrag Historie Kunst Litteratur Mad Musik Natur Teater
Arrangementet er overstået
Oplev magien ved fællessang når vi synger nordiske sange fra Højskolesangbogen sammen med tv-vært og musiker Katrine Muff.
Med udgangspunkt i fællessang fra den nye Højskolesangbog fortæller, spiller og synger Katrine Muff sine egne kompositioner og nye yndlingssange fra den blå bog.
Katrine fortæller levende om sin vej ind i musikken og hvordan en god melodi kan gøre hele forskellen for en tekst.
Senest har hun fået hele Danmark med, når hun har ladet sangglæden strømme ud gennem vores TV skærme til "Fællessang" fredag aften på DR.
Katrine har tidligere sunget sig gennem TV programmet ”Fra Skrål til Skønsang” og været vært på “Danmark synger julen ind” og “Live fra Højskolesangbogen" sammen med Mathias Hammer.

Bag Nordiske Stemmer 2022 står Spoken Word Festival og Trekantområdet Festuge sammen med de syv biblioteker i Trekantområdets kommuner (Billund, Fredericia, Middelfart, Vejen, Vejle, Haderslev og Kolding). Projektet realiseres med støtte fra A.P. Møller Fonden.

Om Nordiske Stemmer 2022:
Vi deler sprog, vi deler kultur og vi deler nogle af de fortællinger, som er med til at gøre os til dem vi er. De nordiske og skandinaviske lande er gjort af samme stof og rundet af mere der forener os, end hvad der skiller os ad.
Den fynske festival Spoken Word og syv biblioteker i Trekantområdet er gået sammen om et helt nyt fælles projekt, der skal præsentere den nordiske fortælletradition for et bredt publikum og invitere til aktiv deltagelse og dialog. Vi vil lade de nordiske fortællinger mødes i både ord og musik. Vi vil invitere norske og svenske fortællere, poeter og musikere til Danmark i august 2022, hvor de sammen med danske fortællere og musikere skal dykke ned i den fælles fortælletradition og formidle den på nye måder.

Facebook updates
Trekantomraadets Festuge
TAK for i år! Endnu en skøn festuge er slut. Mere end 400 kulturoplevelser på 10 dage 🤩 Tak til jer der var med - og tak til alle de dejlige aktører og frivillige, som skaber oplevelser til os alle.
Læs mere
Til top