Trekantområdets Festuge
Presse Login Translate   Min festuge

Festlige gadeidrætsaktiviteter

Med UngBillund
INFO
-
Festlige gadeidrætsaktiviteter

26/8/2022 kl. 15:00 til 20:00
Grindsted midtby
Jernbanegade, 7200
WWW
Gratis
Tilbage
Andet Bevægelse Børn Dans Film Foredrag Historie Kunst Litteratur Mad Musik Natur Teater
Arrangementet er overstået
UngBillund deltager til Festugen med et festligt street setup fredag den 26. august 2022! Vi vil tage de unge og de besøgende ud af deres vante rammer med gadeidræt.
Street basket, skate, break, freestyle fodbold og SILENT DISCO. Der vil være DJ der spiller hele dagen, lounge område med MySelfie og masser af hygge.
Vi vil åbne op for hele byen, hvor alle er velkommen til at prøve kræfter med ovenstående workshops. Alle workshops vil blive faciliteret af professionelle atleter eller undervisere, og derudover vil der være shows og konkurrencer.

SILENT DISCO er et koncept hvor deltagerne får høretelefoner på med musik fra ”en af de tre DJ’s /afspiller”. Det er kun deltageren selv der kan høre sin egen musik, mens alle andre besøgende og forbipasserende kan se en gruppe danse i lydløst diskotek. Det kan være grænseoverskridende at stå og danse på åben gade i sin helt egen verden, men det er SJOVT for alle!

Facebook updates
Trekantomraadets Festuge
TAK for i år! Endnu en skøn festuge er slut. Mere end 400 kulturoplevelser på 10 dage 🤩 Tak til jer der var med - og tak til alle de dejlige aktører og frivillige, som skaber oplevelser til os alle.
Læs mere
Til top