Trekantområdets Festuge
Presse Login Translate   Min festuge

Festlige gadeidrætsaktiviteter

Med UngBillund
INFO
-
Festlige gadeidrætsaktiviteter

26/8/2022 kl. 15:00 til 20:00
Grindsted midtby
Jernbanegade, 7200
WWW
Gratis
Tilbage
Andet Bevægelse Børn Dans Film Foredrag Historie Kunst Litteratur Mad Musik Natur Teater
UngBillund deltager til Festugen med et festligt street setup fredag den 26. august 2022! Vi vil tage de unge og de besøgende ud af deres vante rammer med gadeidræt.
Street basket, skate, break, freestyle fodbold og SILENT DISCO. Der vil være DJ der spiller hele dagen, lounge område med MySelfie og masser af hygge.
Vi vil åbne op for hele byen, hvor alle er velkommen til at prøve kræfter med ovenstående workshops. Alle workshops vil blive faciliteret af professionelle atleter eller undervisere, og derudover vil der være shows og konkurrencer.

SILENT DISCO er et koncept hvor deltagerne får høretelefoner på med musik fra ”en af de tre DJ’s /afspiller”. Det er kun deltageren selv der kan høre sin egen musik, mens alle andre besøgende og forbipasserende kan se en gruppe danse i lydløst diskotek. Det kan være grænseoverskridende at stå og danse på åben gade i sin helt egen verden, men det er SJOVT for alle!

Andre er interesserede i

Kristen Yoga i Sct. Nicolai Kirke

Sct. Nicolai Kirke
Vejle
2/9/2022 kl. 20:30
Sct. Nicolai Kirke i Vejle åbner dørene for Kristen Yoga under instruktion af Julieanne MCMillan denne ene aften.

Kulturnat - Banegårdspladsen

Banegårdspladsen
Kolding
2/9/2022 kl. 16:00 til 21:00
På Kulturnatten kan du opleve dans af store og små og fra alle verdenshjørner. Danseskoler og –foreninger viser, hvad de kan.

FAMILY RUN på PLAYLINE

LEGO® House
Billund
27/8/2022 kl. 13:00
Alle kan deltage – store som små – familie eller ej, du må også meget gerne tage dine venner, kollegaer og naboer med igennem farvekanonerne. Det er…
Facebook updates
Trekantomraadets Festuge
Vi er i fuld sving med at stable et super lækkert program på benene til Trekantområdets Festuge 2022 👏 Lige nu løber vi stærkt, så vi kan få de sidste aftaler på plads inden sommerferien og præsentere årets højdepunkter for jer. Vi GLÆDER os til …
Læs mere
Til top