Trekantområdets Festuge
Presse Login Translate   Min festuge

Fjordenhus Sessions #1

LIA og Magnus Østergaard
INFO
-
Fjordenhus Sessions #1

27/8/2022 kl. 16:00 til 17:00
Havneøen
Havneøen 1, 7100 Vejle
WWW
Gratis
Tilbage
Andet Bevægelse Børn Dans Film Foredrag Historie Kunst Litteratur Mad Musik Natur Teater
Arrangementet er overstået
Det nyopstartede kunstnerprojekt LIA bevæger sig i et musikalsk Singer-songwriter univers hvor lyrikken er i stærkt fokus. Der bliver gennem sårbare og ærlige tekster taget hånd om det unge hjerte og de første møder med den svære kærlighed.
Lyrikken understøttes af minimal akustisk lyd gennem den rå guitar, der giver plads til at teksten høres og føles.

Bag kunstner-navnet LIA sidder 22-årlige Cecilia Hyldgaard. 2022 bliver året hvor LIA for alvor skydes i gang, da Cecilia Hyldgaard udgiver sin debut-EP “Birthday”. En lille samling af numre der viser den sårbare side af det at elske et andet menneske.Magnus
Magnus Østergaard er en ung musiker fra Haderslev. Han har lige udgivet sit debutalbum, Vildfarende Klange, som han til sommer tager på turné med. Han har tidligere udgivet to EP'er og fire singler. Magnus Østergaard laver alt selv og kan derfor i en alder af kun 17 år skrive både sanger, musiker, komponist og producer på sit CV. Alle hans sange drager inspiration fra The Minds of 99, Ed Sheeran, Harry Styles, FINNEAS og mange flere.Magnus Østergaard var i dette forår i finalen i Jelling Musikfestivals årlige Quasar-projekt, som sætter fokus på unge talenter. Han spillede derfor på Jelling Musikfestival den 25. maj. Senere på sommeren besøgte han også Kløften Festival. Magnus Østergaard vandt i foråret 2022 prisen som "Årets Talent" i sin kommune, Haderslev Kommune.

Facebook updates
Trekantomraadets Festuge
TAK for i år! Endnu en skøn festuge er slut. Mere end 400 kulturoplevelser på 10 dage 🤩 Tak til jer der var med - og tak til alle de dejlige aktører og frivillige, som skaber oplevelser til os alle.
Læs mere
Til top