Trekantområdets Festuge
Presse Login Translate   Min festuge

Gadeteater og picnic

Open door af Pere Hosta (CAT)
INFO
-
Gadeteater og picnic

26/8/2022 kl. 15:30 til 16:30
Vejle Bibliotek
Willy Sørensens Pl. 1, 7100 Vejle
Gratis
Tilbage
Andet Bevægelse Børn Dans Film Foredrag Historie Kunst Litteratur Mad Musik Natur Teater
Arrangementet er overstået
Kom og vær med, når vi som en del af Trekantsområdets Festuge inviterer dig og din familie til picnic og fantasifuldt gadeteater i bibliotekshaven.
En dør dukker op ud af ingenting. Hvilken fantastisk mulighed for at åbne den! Hvad mon der er på den anden side? Dér er blandt andet en excentrisk klovn, der tager dig med på en vandring gennem døren til din fantasi og en masse sjove og surrealistiske øjeblikke.

Den søde og excentriske klovn fra det internationale gadeteater Pere Hosta laver fantasifulde løjer med os i forestillingen "Open Door" – en charmerende forestilling hvor publikum også er medvirkende.

Tag din familie og venner med og dit bedste picnictæppe under armen og nyd en sjov forestilling og en lækker picnickurv.

Bestil en hyggepose
I kan enten selv medbringe en picnickurv eller tilkøbe en ”hyggepose” fra Madkunst til 110 kr. Posen indeholder lidt lækre eftermiddagssnacks og frugt samt juice og cider til 1 barn og 1 voksen. Link: https://vejlebib.dk/arrangementer/teater-fortaellinger/gadeteater-picnic

Medbring selv et tæppe til at sidde på og et krus - så serverer vi kaffe og vand.

Gratis entré
Klik på "Bestil billet(ter)", hvis du ønsker at købe hyggepose(r).

Efter gadeteatret er der indvielse af bibliotekets nye biodiversitetshave, hvor I selvfølgelig også er velkomne til at være med.
Facebook updates
Trekantomraadets Festuge
TAK for i år! Endnu en skøn festuge er slut. Mere end 400 kulturoplevelser på 10 dage 🤩 Tak til jer der var med - og tak til alle de dejlige aktører og frivillige, som skaber oplevelser til os alle.
Læs mere
Til top