Trekantområdets Festuge
Presse Login Translate   Min festuge

Iris Gold

Koncert i Borchs Gård på Kolding Kulturnat
INFO
-
Iris Gold

2/9/2022 kl. 21:45 til 22:45
Borchs Gård
Borchs Gård, 6000 Kolding
WWW
Gratis
Tilbage
Andet Bevægelse Børn Dans Film Foredrag Historie Kunst Litteratur Mad Musik Natur Teater
Arrangementet er overstået
Fest og farver og funky musik - dét er Iris Gold. Oplev den "Toppen af Poppen" aktuelle sangerinde til Kolding Kulturnat, hvor hun giver koncert i Borchs Gård.
Karismastiske Iris Gold har siden sin singledebut ”Goldmine” i 2015 kontinuerligt imponeret musikfans og anmeldere med hendes legesyge blanding af genrer som soul, pop og rap – et farverigt flower power lydunivers hun kalder "Hippie Hop".

Iris Gold er et friskt pust i dansk musik og hendes mission er at sprede ”the good vibes” til hele verden via musikken. Hendes seneste single ”Girl Pick Up Your Drum (GPUYD)” er blevet til i samarbejde med den prisvindende sanger, sangskriver, musiker og Eurythmics-medstifter Dave Stewart.

På scenen har Iris Gold en imponerende høj og afsmittende energi, og er en entertainer der kan få ethvert publikum op af stolen. Hun har givet talrige koncerter i adskillige lande, og i 2018 spillede hun intet mindre end 100 koncerter i både ind- og udland. Hun har desuden optrådt på Roskilde Festival, Spot Festival og til Gaffa-prisen, og har været at finde på plakaten til flere udenlandske festivaler i Storbritannien, Holland, Østrig og Estland, og har åbnet for artister som Taylor Swift, Doja Cat, Robbie Williams og Miguel.

Iris Gold deltager i Toppen af Poppen på TV2 i efteråret 2022.
Facebook updates
Trekantomraadets Festuge
TAK for i år! Endnu en skøn festuge er slut. Mere end 400 kulturoplevelser på 10 dage 🤩 Tak til jer der var med - og tak til alle de dejlige aktører og frivillige, som skaber oplevelser til os alle.
Læs mere
Til top