Trekantområdets Festuge
Presse Login Translate   Min festuge

Jazz: Schack og Juhl

Jazzaften i Rødding Frimenighedskirke
INFO
-
Jazz: Schack og Juhl

1/9/2022 kl. 19:30 til 21:00
Rødding Frimenighedskirke
Kirkebakken, 6630 Rødding
WWW
Gratis
Tilbage
Andet Bevægelse Børn Dans Film Foredrag Historie Kunst Litteratur Mad Musik Natur Teater
Arrangementet er overstået
Jazzaften med Martin Schack og Signe Juhl i Rødding Frimenighedskirke
Martin Schack på piano bakker op omkring sangerinden Signe Juhl. Vi skal høre et udpluk fra jazzens gyldne bagkatalog, og også jazzificerede tolkninger af danske sange. Særdeles kompetente musikere med stor kærlighed for musikken og legen med musikken.

Signe Juhl er et ægte sanger-naturtalent med stor bevidsthed om vokal-instrumentale muligheder og virkemidler. Dertil evne og vilje til at opsøge og udforske de veje, der bidrager til dannelsen af en personlig stemme, der brænder igennem.

Martin Schack er lektor på Syddansk Musikkonservatorium, hvorfra han også er uddannet - med et 13-tal i hovedfaget piano. Han har haft studieophold i New York, og han turnerer flittigt i både Kina og Japan med diverse konstellationer - både i eget navn og som sideman.

Han er desuden initiativtager samt hovedarrangør af Ribe Jazzfestival og indehaver af spillestedet Termansens i Ribe.

Glæd jer til denne Jazzaften med Martin Schack og Signe Juhl i Rødding Frimenighedskirke, torsdag den 1. september kl. 19.30.
Alle er velkomne! - og vi vil gerne være mange!
Facebook updates
Trekantomraadets Festuge
Tak for et dejligt 2022! 🤩 Vi ses igen i det nye år til nye spændende kulturoplevelser. Glædelig jul og godt nytår til jer alle! 🎅🎄
Læs mere
Til top