Trekantområdets Festuge
Presse Login Translate   Min festuge

Kandis

Festaften med Danmarks populæreste danseband
INFO
-
Kandis

27/8/2022 kl. 19:00 til 01:00
Magion
Tinghusgade, 7200 Grindsted
PRIS: 375
Køb billet
Tilbage
Andet Bevægelse Børn Dans Film Foredrag Historie Kunst Litteratur Mad Musik Natur Teater
Grindsted Musikforening og Magion inviterer til et brag af en fest. Arrangementet begynder kl. 19.00, med en lækker buffet. Under middagen spiller en professionel disc-jockey. Kl. 21.00 går Kandis så på scenen og spiller 3 x 60 minutter.
KANDIS er i 2022 mere aktuelle end nogensinde før. I løbet af efteråret 2021 har KANDIS haft premiere på deres biograffilm ”Kandis for Livet”, som har fået fantastiske 5-stjernede anmeldelser overalt i den skrevne danske presse og med over 70 solgte sale i de danske biografer, er filmen en kæmpe succes og en stor oplevelse for den store fanskare, som følger KANDIS. Det har ligeledes givet KANDIS mange gange landsdækkende TV-optræden på både DR TV og TV2 i 2021, hvor de har optrådt med bl.a. soundtracket fra filmen og nogle af deres mange andre store hits.

Derfor kan man roligt sige, at KANDIS lever op til deres motto om at ”være rejsende i livsglæde”. Så pas på for KANDIS’ musik og smittende livsglæde er noget man kan blive musikalsk afhængig af, fest og glæde bliver man heldigvis aldrig træt af og det er KANDIS den bedste musikalske garant for.

Vi er fra Grindsted Musikforening og Magions side meget glade for, at det er lykkedes at få KANDIS med Johnny Hansen i front til Grindsted. Og da det så lige falder sammen med den weekend hvor Grindsted Festuge begynder, det gør det bare endnu bedre. Man kan vist roligt fastslå, at Festugen bliver sparket i gang med et brag.

Andre er interesserede i

Fjordenhus Sessions #4

Havneøen
Vejle
28/8/2022 kl. 14:15 til 15:00
Wolfroy er inspireret af stærke amerikanske sanger/sangskrivere som Will Oldham (Bonnie ”Prince” Billy) og Damien Jurado. Med en ærlig, ydmyg stemme o…

Jazz Brothers

Artist`s Bed and Breakfast
Kolding
28/8/2022 kl. 16:00 til 18:00
Gratis jazz i dejlig have ved Artist’s Bed & Breakfast.
Jazz Brothers
Kolding 16:00

Frederik Damkaer

Sailorscenen
Vejle
28/8/2022 kl. 12:30 til 13:15
Frederik Damkaer drager ud på Songwriter-scenen med et solidt greb om den rustikke instrumentering og et talent for melodisk fortælling.
Frederik Damkaer
Vejle 12:30
Facebook updates
Trekantomraadets Festuge
Vi er i fuld sving med at stable et super lækkert program på benene til Trekantområdets Festuge 2022 👏 Lige nu løber vi stærkt, så vi kan få de sidste aftaler på plads inden sommerferien og præsentere årets højdepunkter for jer. Vi GLÆDER os til …
Læs mere
Til top