Trekantområdets Festuge
Presse Login Translate   Min festuge

Kom vi Løber

Lone Slot Nielsens soloprojekt
INFO
-
Kom vi Løber

28/8/2022 kl. 11:00 til 12:00
Streetfood scenen
Stævnen, 7100 Vejle
WWW
Gratis
Tilbage
Andet Bevægelse Børn Dans Film Foredrag Historie Kunst Litteratur Mad Musik Natur Teater
Arrangementet er overstået
Kom Vi Løber spiller melodiske hverdagsfortællinger, om livets små og store eksistentielle temaer og om tiden — tiden som går og går, og som følges med de tilbagevendende årstider og minder fra livets flygtige øjeblikke.
Minder om barndommens dufte af natur, vandpytter og hjemmets fire vægge, om ungdommens smag af øl, cigaretter og sene nattetimer på gadehjørner eller underholdende (men) usammenhængende samtaler på dunkle brune værtshuse.

Forvent en koncert man forsvinder i, hvor musikken og ordene tager en i hånden og med ud på en rejse, hvor de poppede, glødende klavertoner, hurtige beats og blændende guitarsoloer opmærksomt får en til at lytte til Lone Slot Nielsens sang, og ikke mindst exceptionelle fortællerstemme.

KOM VI LØBER er Lone Slot Nielsens soloprojekt.

KOM VI LØBER har netop udgivet albummet Parafrase, der med poetisk finesse og fængende indie - rockmelodier kaster lys på hverdagsfortællinger og eksistentielle livsspørgsmål.
Facebook updates
Trekantomraadets Festuge
TAK for i år! Endnu en skøn festuge er slut. Mere end 400 kulturoplevelser på 10 dage 🤩 Tak til jer der var med - og tak til alle de dejlige aktører og frivillige, som skaber oplevelser til os alle.
Læs mere
Til top