Trekantområdets Festuge
Presse Login Translate   Min festuge

Kristen Yoga i Sct. Nicolai Kirke

Kom og deltag i kristen yoga over salme 139 i Salmernes Bog
INFO
-
Kristen Yoga i Sct. Nicolai Kirke

2/9/2022 kl. 20:30
Sct. Nicolai Kirke
Kirketorvet, 7100 Vejle
WWW
Gratis
Tilbage
Andet Bevægelse Børn Dans Film Foredrag Historie Kunst Litteratur Mad Musik Natur Teater
Arrangementet er overstået
Sct. Nicolai Kirke i Vejle åbner dørene for Kristen Yoga under instruktion af Julieanne MCMillan denne ene aften.
Vil du gerne opleve og forbedre din kropsbevidsthed, smidighed, styrke, balance, indre og ydre harmoni og velvære i Sct. Nicolai Kirkes smukke og rolige omgivelser? Hvis ja er Kristen Yoga måske noget for dig.
Kristen Yoga eller CrossYoga er baseret på den kristne tro og Bibelens syn på livet og mennesker: Alle mennesker - uden undtagelse - er værdifulde og elsket af Gud. Kristen yoga bruger yoga bevægelse, bøn, refleksion og meditation med udgangspunkt i den holistiske forståelse af menneske som krop, omverden, sind, og ånd. Udgangspunktet for aftenen er salme 139 i Salmernes Bog.
Julieanne McMillan er uddannet CrossYoga instruktør, balletdanser, Royal Academy of Dance balletlærer, og har en professionsbachelor i kristendom, kultur og kommunikation fra VIA University College, og er dansekoordinator og balletlærer på Billund Kulturskole.
Medbring gerne yogamåtte.
Facebook updates
Trekantomraadets Festuge
TAK for i år! Endnu en skøn festuge er slut. Mere end 400 kulturoplevelser på 10 dage 🤩 Tak til jer der var med - og tak til alle de dejlige aktører og frivillige, som skaber oplevelser til os alle.
Læs mere
Til top