Trekantområdets Festuge
Presse Login Translate   Min festuge

Kulturen ud af vante rammer i børnehøjde

Æstetiske musikalske sanseprocesser
INFO
-
Kulturen ud af vante rammer i børnehøjde

28/8/2022 kl. 10:30 til 13:00
Banegårdspladsen
Banegårdspladsen , 6000 Kolding
WWW
Gratis
Tilbage
Andet Bevægelse Børn Dans Film Foredrag Historie Kunst Litteratur Mad Musik Natur Teater
Arrangementet er overstået
Folkehuset Kolding arrangerer workshop I børnehøjde, hjertehøjde og ørehøjde, hvor vi åbner dørene for kunstneriske legende sansetimer for børn 2 - 6 år , hvor de voksne også må deltage for at gøre det trygt for de yngste børn at
Workshop vil være åbent for to hold pr. dag, hvor børnene med eller uden voksne kan droppe ind og deltage og interagere i sansestimulerende små koncerter, hvor de er inkluderet med deres lyde, bevægelse og initiativer.
1/Jungledans og farver
2/Drømmerejser og Stilhed

Legen har en værdi i sig selv, og kunsten og det æstetiske formsprog, er et universal sprog der forener os. Her handler det ikke om at præstere, men være i stemninger sammen.
Vil vil med disse to workshops, samle børn der ikke mødes til daglig i Folkehuset Kolding. Vi har 100 døre og børn er også velkommen Her vil vi samles om det fælles tredje, igennem krop, leg, sang og historiefortælling.
Vi er på Banegårdspladsen , hvis vejeret tillader det ellers er vi på Posthuset lokaler
Facebook updates
Trekantomraadets Festuge
TAK for i år! Endnu en skøn festuge er slut. Mere end 400 kulturoplevelser på 10 dage 🤩 Tak til jer der var med - og tak til alle de dejlige aktører og frivillige, som skaber oplevelser til os alle.
Læs mere
Til top