Trekantområdets Festuge
Presse Login Translate   Min festuge

Manden bag lydbog-stemmen

V. Esben Hansen
INFO
-
Manden bag lydbog-stemmen

1/9/2022 kl. 19:00
MAGION Biblioteket
Tinghusgade 15, 7200 Grindsted
WWW
Gratis
Tilbage
Andet Bevægelse Børn Dans Film Foredrag Historie Kunst Litteratur Mad Musik Natur Teater
Arrangementet er overstået
Et underholdende, ærligt og interessant foredrag om lydbogs-indlæsning og om det at fortælle historier.
Hører du lydbøger? Hvis du gør, så ved du også, hvor meget lydbogsindlæserens stemme og måde at indlæse en bog på betyder for den oplevelse, du får som lytter.

Denne aften kan du komme helt tæt på lydbogsindlæser Esben Hansen, når han fortæller om sit arbejde og sine mange forskellige oplevelser med at indlæse lydbøger gennem 15 år.

Esben Hansen fortæller om processen og om de mange overvejelser der skal gøres og beslutninger der skal træffes i forbindelse med indlæsningen af en lydbog. Han fortæller også meget underholdende om de mange udfordringer og oplevelser han har haft i arbejdet med de meget forskellige bøger han har indlæst.

Arrangementet byder også på en fortælling uden manuskript og lidt højtlæsning fra forskellige bøger, og der bliver også mulighed for at stille spørgsmål undervejs.

Esben Hansen har f.eks. indlæst klassikeren ’Jordens Søjler’ af Ken Follett, og han vandt i 2021 Mofibo’s store lydbogspris for sin indlæsning af romanen ’Aftentid og morgengry, som også er skrevet af Ken Follett.

Esben Hansen har indlæst lydbøger i mange forskellige genrer. Søger man på hans navn på eReolen.dk, finder man en stor del af de meget forskellige bøger han i tidens løb har indlæst.

Gratis billetter bestilles på : www.billundbib.dk
Facebook updates
Trekantomraadets Festuge
TAK for i år! Endnu en skøn festuge er slut. Mere end 400 kulturoplevelser på 10 dage 🤩 Tak til jer der var med - og tak til alle de dejlige aktører og frivillige, som skaber oplevelser til os alle.
Læs mere
Til top