Trekantområdets Festuge
Presse Login Translate   Min festuge

MGP show

The Raptiles, Jonas Funk og LUMA - Fri
INFO
-
MGP show

28/8/2022 kl. 10:45 til 11:30
Havneøen
Havneøen 1, 7100 Vejle
WWW
Tilbage
Andet Bevægelse Børn Dans Film Foredrag Historie Kunst Litteratur Mad Musik Natur Teater
Arrangementet er overstået
Traditionen tro tager de dygtige og talentfulde deltagere ud og optræder sammen til en række fantastiske koncerter over hele landet. Vi garanterer en koncert fuld af sang, musik, fest, dans og glade børn – både på og foran scenen.
Du kan opleve:
THE RAPTILES - Popcorn
12-årige Eskil og Fridtjof danner sammen rap-duoen The Raptiles. Deres gruppenavn er sammensat af to ord. Rap, fordi de rapper, og Reptiles, fordi Fridtjof har en bamse, der er et reptil. Drengene kommer fra Nørrebro i København og har skrevet sangen ‘Popcorn’, der sjovt nok handler om popcorn. Eskil og Fridtjof skrev deres sang, mens de så MGP sammen sidste år, hvor de undervejs løb tør for popcorn.
JONAS FUNK – Ud til verdens ende
12-årige Jonas Funk kommer fra Virum ved København. Jonas’ sang hedder ‘Ud til verdens ende’ og handler om at være forelsket i en person, der ikke gengælder ens kærlighed.
Jonas er helt vild med at optræde og glæder sig til at stå på den store MGP-scene. Jonas er dog ikke alene på scenen til MGP, da han har tre superseje musikere med sig. Det er Villads, der spiller trompet, Elise, der spiller saxofon, og Julie, der spiller trækbasun.
LUMA - Fri
Lucca og Maja på 9 år, kommer begge fra Støvring i Nordjylland, og kalder sig tilsammen for LUMA. De har skrevet sangen ‘Fri’, der handler om at ville slippe for kedelige pligter, som at gå ud med skraldet og rydde op på sit værelse. I stedet vil de have lov til at lege, slappe af og gøre, hvad de har lyst til.
Og hvis gældende restriktioner tillader det, vil det også være muligt at få en autograf af deltagerne.
Facebook updates
Trekantomraadets Festuge
TAK for i år! Endnu en skøn festuge er slut. Mere end 400 kulturoplevelser på 10 dage 🤩 Tak til jer der var med - og tak til alle de dejlige aktører og frivillige, som skaber oplevelser til os alle.
Læs mere
Til top