Trekantområdets Festuge
Presse Login Translate   Min festuge

Nordens Tone

Spiller nordiske sange
INFO
-
Nordens Tone

28/8/2022 kl. 19:00 til 21:00
Grindsted Kirke
Kirkegade 1, 7200 Grindsted
PRIS: 80 / 40
Køb billet
Tilbage
Andet Bevægelse Børn Dans Film Foredrag Historie Kunst Litteratur Mad Musik Natur Teater
Arrangementet er overstået
Nordens Tone er et orkester, der med udgangspunkt i Nordens viser og sange udforsker krydsfeltet mellem jazz, viser og folkemusik.
På en utraditionel og nyskabende måde forsøger de at indfange en særlig nordisk lyd eller ”tone”. Orkestret spiller sange, viser og salmer fra alle de nordiske lande sunget på original- sprogene krydret med egne kompositioner.

I spidsen står den dansk/norske grammy-vindende sangerinde Jullie Hjetland, som mestrer og synger på alle de otte nordiske sprog. Hendes baggrund er folkemusikken, og i mødet med de tre erfarne og virtuose jazzmusikere som udgør resten af ensemblet, skaber Nordens Tone ny, anderledes og velklingende musik.

I disse år er der en stigende interesse for at dykke ned i den nordiske identitet: Det kommer bl.a. til udtryk i det nordiske køkken, i nordisk design og i mange andre sammenhænge. Nordens Tone vil finde rødderne – den særlige nordiske tone – og laver musikalsk grundforskning i klangfulde og autentiske fortolkninger og kompositioner.

Line up.
Jullie Hjetland (vokal)
Hans Mydtskov (sax)
Torben Bjørnskov (bas)
Pojken Flensborg (piano)

Facebook updates
Trekantomraadets Festuge
TAK for i år! Endnu en skøn festuge er slut. Mere end 400 kulturoplevelser på 10 dage 🤩 Tak til jer der var med - og tak til alle de dejlige aktører og frivillige, som skaber oplevelser til os alle.
Læs mere
Til top