Trekantområdets Festuge
Presse Login Translate   Min festuge

Open Air Bio

Bohemian Rapsody
INFO
-
Open Air Bio

26/8/2022 kl. 20:00
Kulkajen Strandbar
Kulkajen Haderslev Havn, 6100
Gratis
Tilbage
Andet Bevægelse Børn Dans Film Foredrag Historie Kunst Litteratur Mad Musik Natur Teater
Arrangementet er overstået
Drinks og bio med havudsigt og solnedgang. Se eller gense filmen 'Bohemian Rhapsody' , der handler om Queen, et af de største rockbands nogensinde, og deres karismatiske forsanger Freddie Mercury. under åben himmel og i godt selskab
Kosmorama Haderslev præsenterer endnu en Open Air visning i Festugen - denne gang i de hyggelige omgivelser på Strandbaren på Kulkajen.
‘Bohemian Rhapsody’ handler om Queen, et af de største rockbands nogensinde, og deres karismatiske forsanger Freddie Mercury. I starten af 70’erne møder den unge immigrant Freddie et lille band, der mangler en forsanger. Freddies vilde fremtoning og ikke mindst hans imponerende vokal baner hurtigt vejen for succes og musikalsk vovemod.

Men succesens rus og fristelser i bl.a. Berlins homo-miljø truer også med at rive bandet fra hinanden. Den store Live Aid-koncert på Wembley i 1985 sætter det hele på spidsen.

”Tidsbilledet er perfekt, og hvad angår musikken trofast over for forlægget. Men hvad der løfter den, er Rami Maleks kraftpræstation i rollen som Mercury," skrev Klaus Lynggaard i Weekendavisen.'
Filmen blev fire-dobbelt Oscar-vinder, bl.a. for bedste hovedrolle til Malek.


Vi stiller et begrænset antal liggestole til rådighed men medbring gerne en stol eller tæppe.
Facebook updates
Trekantomraadets Festuge
TAK for i år! Endnu en skøn festuge er slut. Mere end 400 kulturoplevelser på 10 dage 🤩 Tak til jer der var med - og tak til alle de dejlige aktører og frivillige, som skaber oplevelser til os alle.
Læs mere
Til top