Trekantområdets Festuge
Presse Login Translate   Min festuge

POESI PÅ VIPPEN

Poetry slam i Vejen Idrætscenter
INFO
-
POESI PÅ VIPPEN

31/8/2022 kl. 09:00 til 11:30
Vejen Idrætscenter
Petersmindevej 1, 6600 Vejen
Gratis
Tilbage
Andet Bevægelse Børn Dans Film Foredrag Historie Kunst Litteratur Mad Musik Natur Teater
Arrangementet er overstået
Trekantfest & Spoken Word Festival præsenterer smukke, skræmmende, sjove og tankevækkende tekster, performet med krop, stemme og indlevelse. Poetry slam er alt andet end tør og kedelig poesi, det er poesi med power!
Du ligger måske i bassinet eller svømmer dine sædvanlige baner, da en skikkelse pludselig begynder at udbasunere fortællinger, digte og poetiske tekster. Det er Emil Nygård, danmarksmester i poetry slam, der deler sine digte med dig, på denne særlige dag enten i svømmehallen eller også dukker han op andre steder i VIC – små pop-up arrangementer flere forskellige steder – motion med mening.
Med sig har Emil Nygård de poetiske kollegaer, Louise Halvardsson fra Sverige og Oda Aunan fra Norge. Det hele foregår onsdag den 31. august i tidsrummet mellem kl. 9.00 og 11.30. POESI PÅ VIPPEN er et helt unikt koncept, hvor nordisk poesi kommer til dig i svømmehallen. Så tag badebukserne på og spring på hovedet i ordene!
Det er et gratis supplement til dit besøg i Vejen Idrætscenter – en oplevelse der er inkluderet i den almindelige entre.
Facebook updates
Trekantomraadets Festuge
TAK for i år! Endnu en skøn festuge er slut. Mere end 400 kulturoplevelser på 10 dage 🤩 Tak til jer der var med - og tak til alle de dejlige aktører og frivillige, som skaber oplevelser til os alle.
Læs mere
Til top