Trekantområdets Festuge
Presse Login Translate   Min festuge

Poetry slam på BRYG Coffee House

Poesi med power!
INFO
-
Poetry slam på BRYG Coffee House

30/8/2022 kl. 20:00 til 21:00
BRYG Coffee House
Torvegade 1B, 7100 Vejle
WWW
Gratis
Tilbage
Andet Bevægelse Børn Dans Film Foredrag Historie Kunst Litteratur Mad Musik Natur Teater
Arrangementet er overstået
Oplev en af Danmarks mest rutinerede poetry slammere, når Emil Nygård og hans nordiske gæster lægger vejen forbi BRYG Coffee House i Vejle i forbindelse med Trekantområdets Festuge/Nordiske Stemmer 2022
Det er Trekantområdets Festuge og Spoken Word Festival, som sammen med bibliotekerne står bag det forrygende poetry slam show med smukke, skræmmende, sjove og tankevækkende tekster performet med krop, stemme og indlevelse.
Aftenens nordiske gæster er Oda Audun fra Norge, som er en del af SLAM!kollektivet og Louise Halvardsson fra Sverige, som har vundet slam-konkurrencer i både Sverige og England.
Om Emil Nygård - Poetry Slammer og ordkunstner
Emil er professionel spoken word artist og formand for poetry slam foreningen på Fyn. Han er Danmarksmester, KBH-mester og tredobbelt Fynsmester, og har været engageret i poetry slam siden 2013. Han har undervist i mere end 100 ’’wordshops’’ (poetry slam workshops) siden 2014, og har desuden optrådt overalt i Danmark, samt i Frankrig (VM i Paris), Israel, Japan, Australien og New Zealand.

Om Nordiske Stemmer 2022
Bag Nordiske Stemmer 2022 står Spoken Word Festival og Trekantområdet Festuge sammen med de syv biblioteker i Trekantområdet.

Gennem flere år har bibliotekerne og Trekantområdets Festuge arbejdet sammen om projektet Trekant Litteratur den sidste uge i august. I denne uge præsenteres litterære arrangementer i nye formater i alle syv kommuner, og i år er de gået sammen med den fynske festival Spoken Word om et helt nyt fælles projekt, der skal præsentere den nordiske poesi- og fortælletradition for et bredt publikum og invitere til aktiv deltagelse og dialog. Her skal de danske og nordiske fortællinger mødes i både ord og musik.

Arrangementet er en del af Nordiske Stemmer, præsenteret af Trekantområdets Festuge og Spoken Word Festival, med støtte fra A.P. Møller Fonden.

Facebook updates
Trekantomraadets Festuge
Tak for et dejligt 2022! 🤩 Vi ses igen i det nye år til nye spændende kulturoplevelser. Glædelig jul og godt nytår til jer alle! 🎅🎄
Læs mere
Til top