Trekantområdets Festuge
Presse Login Translate   Min festuge

Postyrium

Et kongeligt børneunivers kommer til Vejle
INFO
-
Postyrium

31/8/2022 kl. 14:00 til 16:00
Søndertorv
Søndertorv 1, 7100 Vejle
WWW
Gratis
Tilbage
Andet Bevægelse Børn Dans Film Foredrag Historie Kunst Litteratur Mad Musik Natur Teater
Arrangementet er overstået
Oplev 3 store containere fyldt med ballet, klassisk musik, kostumer og teatermagi. Det er en helt særlig teaterlegeplads, der bringer magien fra Det Kongelige Teater hele vejen til Vejle og giver kreativiteten og legen luft under vingerne.
I de flotte containere kan børn og deres forældre træde ind i en eventyrlig verden af dramatik, opera, ballet og musik. Du kan eksempelvis prøve at træne balletrin foran et stort spejl som i en rigtig prøvesal, lytte til forskellige instrumenter fra orkestergraven, klæde dig ud i farvestrålende kostumer og meget, meget mere.

Det Kongelige Teater er vendt på vrangen, så du kan komme ind og lege med alt det, du normalt ikke kan se eller røre ved.. Du kan smugkigge ind i vores værksteder i København og du kan komme ind og spille på sjove og lyslevende instrumenter, og mærke hvordan operaen og den klassiske musik kryber lige under huden på dig.

- I Postyrium vil vi gerne give børn mulighed for at udforske og lege med klassisk scenekunst. Her får fantasien og legen luft under vingerne og vores håb er, at børnene for en stund glemmer lektier og mobiltelefoner og bare leger, lytter, griner og danser, fortæller Dorthe Paulli, som er udviklingsdirektør på Det Kongelige Teater.

Postyrium tilbydes skoler og børnehaver i dagtimerne tirsdag til fredag frem til kl. 14.00.
Der er åbent for alle nysgerrige sjæle - børn, unge og voskne:
Tirsdag 30. august til fredag 2. september fra kl. 14-16
Fredag 02. september endvidere åbent under FØNIX Kulturnat fra 16.00 - 20.00.
Lørdag 03. september 10:00-16:00
Facebook updates
Trekantomraadets Festuge
TAK for i år! Endnu en skøn festuge er slut. Mere end 400 kulturoplevelser på 10 dage 🤩 Tak til jer der var med - og tak til alle de dejlige aktører og frivillige, som skaber oplevelser til os alle.
Læs mere
Til top