Trekantområdets Festuge
Presse Login Translate   Min festuge

Regatta Rally

Sejlads med genbrugsbåde og LEGObåde
INFO
-
Regatta Rally

27/8/2022 kl. 10:00 til 14:30
Billund Bæk ved Billund Centret
Hans Jensens Vej 6, 7190 Billund
WWW
Gratis
Tilbage
Andet Bevægelse Børn Dans Film Foredrag Historie Kunst Litteratur Mad Musik Natur Teater
Arrangementet er overstået
Børnebiblioteket glæder sig at afvikle Regatta Rally i forbindelse med Trekantområdets Festuge. Alle børn, der har lyst til at bygge en båd til Regatta Rally eller som har bygget en hjemmefra, kan være med. Bare mød op!
I år kan du bygge og prøvesejle din egen båd til Regatta Rally i tidsrummet kl. 10.00 - 14.00 og vi sørger for materialerne. Du kan bygge enten en LEGObåd eller en båd af genbrugsmaterialer. Eller måske vil du bygge begge dele? Du er også velkommen til at medbringe din egen båd hjemmefra – dog uden motor😊Aktiviteter på dagen:
Kl. 10.30 - 13.30 - Ansigtsmaleren Victoria maler smukke og seje motiver.
Kl. 11.00 - 13.30 - Sejlkonkurrence. Stil dig i kø til at sejle med enten din genbrugsbåd eller din LEGObåd og deltag i spændende sejlheats.
Kl. 12.00 - 12.45 - Livemusik med Svøbsk.
Stil din båd op til det store bassin, når du er færdig med at sejle. Så er du med i konkurrencen om den smukkeste, den mærkeligste, den sejeste, den vildeste og den sjoveste båd.
Kl. 14.00 - Vinderne kåres i alle kategorier og der uddeles spændende præmier.
Kl. 14.30 - Regatta Rally er slut for i år.
Hvis du har lavet en båd af genbrugsmaterialer, må du tage din båd med hjem. Har du har lavet en LEGObåd hos os, skal du lægge den tilbage i LEGOteltet😊
Håber vi ses til dette Regatta Rally, som i år er helt uden tilmelding – mød bare op til en festlig dag😊
Facebook updates
Trekantomraadets Festuge
TAK for i år! Endnu en skøn festuge er slut. Mere end 400 kulturoplevelser på 10 dage 🤩 Tak til jer der var med - og tak til alle de dejlige aktører og frivillige, som skaber oplevelser til os alle.
Læs mere
Til top