Trekantområdets Festuge
Presse Login Translate   Min festuge

Sangvandring

-med løgn på!
INFO
-
Sangvandring

29/8/2022 kl. 19:00 til 21:00
Skøtts Kaffebar
Gravene, 6100
Gratis
Tilbage
Andet Bevægelse Børn Dans Film Foredrag Historie Kunst Litteratur Mad Musik Natur Teater
Arrangementet er overstået
Gå, syng og bliv klogere på din by. Eller ikke. For denne sangvandring er fuld af løgn. Og sandhed. Og overraskende kombinationer af det to.
Nordiske stemmer 2022 præsenterer: Sangvandring, hvor vi tager på tur og besøger et af byens særprægede steder og samtidigt synger sange fra højskolesangbogen med byens bygninger og gader som kulisse. I denne særlige Festuge udgave får vi besøg af poetryslammer, komiker og skuespiller Emil Nygård, der tager os med på en byvandring udover det sædvanlige: du får den ægte sandhed om byen og dens obskure/mystiske historie. Der bliver fortalt med indlevelse, humor og publikumsinddragelse - du vil ikke gå glip af denne lokalhistoriske vanvidshistorie. Tag sølvpapirshatten på og se hvor dybt kaninhullet/de underjordiske gange er.

Bag Nordiske Stemmer 2022 står Spoken Word Festival og Trekantområdet Festuge sammen med de syv biblioteker i Trekantområdets kommuner (Billund, Fredericia, Middelfart, Vejen, Vejle, Haderslev og Kolding). Festivalen realiseres med støtte fra A.P. Møller Fonden.

Sangvandring er arrangeret af Foreningen Bestyrelsen med hjælp fra Haderslev Sangakademi.
Facebook updates
Trekantomraadets Festuge
TAK for i år! Endnu en skøn festuge er slut. Mere end 400 kulturoplevelser på 10 dage 🤩 Tak til jer der var med - og tak til alle de dejlige aktører og frivillige, som skaber oplevelser til os alle.
Læs mere
Til top