Trekantområdets Festuge
Presse Login Translate   Min festuge

Sangvandring

-med løgn på!
INFO
-
Sangvandring

29/8/2022 kl. 19:00 til 21:00
Skøtts Kaffebar
Gravene, 6100
Gratis
Tilbage
Andet Bevægelse Børn Dans Film Foredrag Historie Kunst Litteratur Mad Musik Natur Teater
Gå, syng og bliv klogere på din by. Eller ikke. For denne sangvandring er fuld af løgn. Og sandhed. Og overraskende kombinationer af det to.
Nordiske stemmer 2022 præsenterer: Sangvandring, hvor vi tager på tur og besøger et af byens særprægede steder og samtidigt synger sange fra højskolesangbogen med byens bygninger og gader som kulisse. I denne særlige Festuge udgave får vi besøg af poetryslammer, komiker og skuespiller Emil Nygård, der tager os med på en byvandring udover det sædvanlige: du får den ægte sandhed om byen og dens obskure/mystiske historie. Der bliver fortalt med indlevelse, humor og publikumsinddragelse - du vil ikke gå glip af denne lokalhistoriske vanvidshistorie. Tag sølvpapirshatten på og se hvor dybt kaninhullet/de underjordiske gange er.

Bag Nordiske Stemmer 2022 står Spoken Word Festival og Trekantområdet Festuge sammen med de syv biblioteker i Trekantområdets kommuner (Billund, Fredericia, Middelfart, Vejen, Vejle, Haderslev og Kolding). Festivalen realiseres med støtte fra A.P. Møller Fonden.

Sangvandring er arrangeret af Foreningen Bestyrelsen med hjælp fra Haderslev Sangakademi.
Andre er interesserede i

Oplevelsestur i Brørup

Brørup Station
Vejen
30/8/2022 kl. 17:00 til 19:00
En fælles gåtur fyldt med gode historier med lokalt perspektiv. Kombiner let motion, hygge og interessante oplevelser!

Fortælleworkshop

Ejby Bibliotek
Middelfart
31/8/2022 kl. 11:00 til 13:30
Kom til en spændende workshop i fortællekunstens virkemidler, når Trekantområdets Festuge inviterer den erfarne historiefortæller Jens Peter Madsen og…
Fortælleworkshop
Middelfart 11:00

Fællessang med Katrine Muff

Kolding Bibliotek
Kolding
4/9/2022 kl. 11:00
Oplev magien ved fællessang når vi synger nordiske sange fra Højskolesangbogen sammen med tv-vært og musiker Katrine Muff.
Facebook updates
Trekantomraadets Festuge
Vi er i fuld sving med at stable et super lækkert program på benene til Trekantområdets Festuge 2022 👏 Lige nu løber vi stærkt, så vi kan få de sidste aftaler på plads inden sommerferien og præsentere årets højdepunkter for jer. Vi GLÆDER os til …
Læs mere
Til top