Trekantområdets Festuge
Presse Login Translate   Min festuge

Sindssyg sjov kunstjagt Middelfart

Er du klar til at blive overrasket?
INFO
-
Sindssyg sjov kunstjagt Middelfart

28/8/2022 kl. 11:00 til 16:00
Teglgårdsparken
Teglgårdsvej, 5500 Middelfart
WWW
Gratis
Tilbage
Andet Bevægelse Børn Dans Film Foredrag Historie Kunst Litteratur Mad Musik Natur Teater
Arrangementet er overstået
En masse spændende og hemmelig kunst venter på at blive opdaget af dig!
Tag med på kunstjagt i portalværker og kunstinstallationer skabt af kunstnerduoen SIIKU i samarbejde med kreative og dedikerede skoleelever fra Østre Skole.

Kunstjagten, som består af en række skulpturelle og betydningsskabende installationskunstværker, udstilles midt i Teglgårdsparkens historiske symmetri og fortæller en abstrakt historie om indre mental og ydre global sundhed. En kunstnerisk og tankevækkende kunstjagt, som hele familien kan gå på opdagelse i.

Sådan deltager du:

● Hent dit kunstjagtkort hos Teglgårdspark, foran Psykiatrisk Samling
● Følg kortet rundt i parken og find de hemmelige kunstinstallationer
● Oplev kunst og dine omgivelser på nye og overraskende måder

Den Store Hemmelige Kunstjagt er en del af Trekantområdets Festuges Børnekulturlaboratorium. Der er 7 kunstjagter, der finder sted i Billund, Fredericia, Haderslev, Kolding, Middelfart, Vejen og Vejle. Se mere på www.trekantfest.dk

Den Store Hemmelige Kunstjagt støttes af: EWII, Billund Kommune, Billund Kulturskole, Bryggen Vejle, City Vejle, Fredericia Kommune, Haderslev Musikskole, Haderslev Kommune, Kulturskolen Kolding, Lokalhistorisk Arkiv i Vejen, Middelfart Kommune, Nicolai for børn, Skøtts Kaffebar, Vejen Kommune, Vejen Idrætscenter, Vejle Kommune, Vejle Kunsthall.

Koncept: Lene Noer. Kunstnere: Anne-Mette Tange Veien, Christian Horup, Jonas Kirkegaard, Lene Noer, Liv Grud Vestbjerg, Robert Cole Rizzi, SIIKU, Susanne Lyngsø. Projektledelse og grafisk design: Culture Shift
Facebook updates
Trekantomraadets Festuge
TAK for i år! Endnu en skøn festuge er slut. Mere end 400 kulturoplevelser på 10 dage 🤩 Tak til jer der var med - og tak til alle de dejlige aktører og frivillige, som skaber oplevelser til os alle.
Læs mere
Til top