Trekantområdets Festuge
Presse Login Translate   Min festuge

SNIT OG TRYK DINE EGNE POSTKORT

Workshop
INFO
-
SNIT OG TRYK DINE EGNE POSTKORT

4/9/2022 kl. 10:00 til 15:30
Spinderihallerne
Spinderigade, 7100 Vejle
WWW
PRIS: 595
Køb billet
Tilbage
Andet Bevægelse Børn Dans Film Foredrag Historie Kunst Litteratur Mad Musik Natur Teater
Arrangementet er overstået
Vær kreativ med højtryk i form af linoleumstryk og leg med fritlagte stempeltryk med inspiration fra naturen eller hverdagsting.
På denne workshop arbejder vi med højtryk i form af linoleumstryk og laver vores egne fritlagte stempeltryk med inspiration fra naturen eller hverdagsting - det kan være alt fra kogler, muslinge, kaffekopper, sko, svampe, blade eller tang. Hvis du har en god ide til nogle enkle og grafiske motiver, som du kunne tænke dig at arbejde med, så er det bare at tage dem med.
Vi tegner og snitter 2-4 mindre motiver, som kan sættes sammen på forskellig vis - enten med en form for mønster virkning eller som små unikke kompositioner. Der er mulighed for at arbejde med flerfarvet tryk på lækkert kobbertrykspapir (A4 plakat eller foldet som A5 postkort).
Der er en A4 linoleumsplade til hver deltager, og tid og papir til at du kan gå hjem med op til 8 tryk på papir. Det er muligt at tilkøbe en ekstra linoliumsplade for en stykpris på 45 kr. Ekstra tryk på kobbertrykspapir koster 10 kr. stk.
Husk arbejdstøj og madpakke.
Facebook updates
Trekantomraadets Festuge
Tak for et dejligt 2022! 🤩 Vi ses igen i det nye år til nye spændende kulturoplevelser. Glædelig jul og godt nytår til jer alle! 🎅🎄
Læs mere
Til top