Trekantområdets Festuge
Presse Login Translate   Min festuge

Solsort & Sangbogen

Sang og fortælling på Plejecenter Stensvang
INFO
-
Solsort & Sangbogen

31/8/2022 kl. 14:00 til 15:00
Plejecenter Stensvang
Steen Blicher Vej 51, 7182 Bredsten
WWW
Gratis
Tilbage
Andet Bevægelse Børn Dans Film Foredrag Historie Kunst Litteratur Mad Musik Natur Teater
Arrangementet er overstået
Nordiske stemmer 2022: Oplev Solsort synge minderne frem når, sanger/sangskriver Betina Følleslev sammen med guitarist Rune Højmark spiller egne kompositioner, samt fortolker nye og gamle sange bl.a. fra Højskolesangbogen.
Koncerten bindes sammen af små anekdoter og fortælling, og kombineres med både lytteoplevelse og fællessang. Det musikalske univers er inspireret af en nordisk tone kombineret med vise- og den danske sangskat tradition.
Solsort har i den nye 19. udgave af Højskolesangbogen fået optaget sangen ”Jeg husker det hele, jeg husker ingenting”.
Betina Følleslev optrådte på godt 60 plejecentre og bosteder på Fyn og i Trekantområdet under corona-nedlukningerne og kender derfor målgruppen og koncertformen særdeles godt.
Om Nordiske Stemmer 2022
Bag Nordiske Stemmer 2022 står Spoken Word Festival og Trekantområdet Festuge sammen med de syv biblioteker i Trekantområdets kommuner (Billund, Fredericia, Middelfart, Vejen, Vejle, Haderslev og Kolding).

Gennem flere år har bibliotekerne og Trekantområdets Festuge arbejdet sammen om projektet Trekant Litteratur den sidste uge i august. I denne uge præsenteres litterære arrangementer i nye formater i alle syv kommuner, og i år er de gået sammen med den fynske festival Spoken Word om et helt nyt fælles projekt, der skal præsentere den nordiske poesi- og fortælletradition for et bredt publikum og invitere til aktiv deltagelse og dialog. Her skal de danske og nordiske fortællinger mødes i både ord og musik.

Arrangementet er en del af Nordiske Stemmer, præsenteret af Trekantområdets Festuge og Spoken Word Festival, med støtte fra A.P. Møller Fonden.

Facebook updates
Trekantomraadets Festuge
Tak for et dejligt 2022! 🤩 Vi ses igen i det nye år til nye spændende kulturoplevelser. Glædelig jul og godt nytår til jer alle! 🎅🎄
Læs mere
Til top