Trekantområdets Festuge
Presse Login Translate   Min festuge

Street Parade

Med Bermuda Brass Band
INFO
-
Street Parade

2/9/2022 kl. 18:00 til 20:00
Kolding City
Akseltorv, 6000 Kolding
Gratis
Tilbage
Andet Bevægelse Børn Dans Film Foredrag Historie Kunst Litteratur Mad Musik Natur Teater
Arrangementet er overstået
Den traditionsrige Street Parade til jazzfestivalen JAZZ I TREKANTEN på Kulturnatten gennem Kolding Midtby, nu med vores helt eget brass band, Bermunda Brass Band.
Bermuda Brass Band er Trekantområdets helt eget New Orleans ensemble med fokus på nutidig jazz, blues og funk fra New Orleans, bestående af de bedste lokale jazz og bluesmusikere.

New Orleans musikken skaber fest på gaden og møder publikum, der hvor de allerede er. Det ligger i historien og musikkens DNA. Forvent en udadvendt, oplivende og livsbekræftende oplevelse når de to trommeslagere og fire blæsere indtager byrummet og skaber en gadefest vi måske har savnet og set frem til under Corona-tiden.

Igen i år gennemfører vi den traditionsrige Street Parade til jazzfestivalen JAZZ I TREKANTEN på Kulturnatten gennem Kolding Midtby, nu med vores helt eget brass band.
Kom og oplev Bermuda Brass Band invitere publikum med til en fest, så man føler sig hensat til New Orleans med et orgie af funk, jazz, rytm’n blues og soul som på sin helt særlige måde taler til alle, der sætter pris på ukompliceret musik fyldt med kærlighed og masser af gode vibes. Musikken er udadvendt, umiddelbar og smækfyldt med energi og glæde og præsenteres af syv fremragende musikere, der alle har stor kærlighed til musikken fra New Orleans.

Line Up:
Ola Åkerman - trompet
Scott Christian West - sax
Casper Jensen - trombone
John Kristensen - sousaphone
Søren Pedersen - lilletromme
Emil Juman Elbæk - stortromme

Arrangementet er en del af festivalen JAZZ I TREKANTEN
Facebook updates
Trekantomraadets Festuge
TAK for i år! Endnu en skøn festuge er slut. Mere end 400 kulturoplevelser på 10 dage 🤩 Tak til jer der var med - og tak til alle de dejlige aktører og frivillige, som skaber oplevelser til os alle.
Læs mere
Til top