Trekantområdets Festuge
Presse Login Translate   Min festuge

Svøbsk Familiekoncert i Billund

- En musikalsk oplevelse på tværs af generationer
INFO
-
Svøbsk Familiekoncert i Billund

27/8/2022 kl. 12:00 til 12:45
Billund Bibliotek
Hans Jensensvej 6, 7190 Billund
WWW
Gratis
Tilbage
Andet Bevægelse Børn Dans Film Foredrag Historie Kunst Litteratur Mad Musik Natur Teater
Arrangementet er overstået
Under dette års Regatta kan I opleve et sandt festfyrværkeri af folkemusikalsk skønhed, når Svøbsk spiller familiekoncert, hvor hele familien kan få en musikalsk oplevelse sammen
Nyd den vilde og forførende folkemusik, der griber publikum ved hjertet og fødderne, så de knap kan sidde stille. Musikken er en blanding af traditionel og moderne folkemusik, virtuost fremført med legende lethed og masser af sjæl.
Publikum oplever mere end en traditionel koncert, for undervejs indtager de publikum med
sang, rytmelege og dans, så de mærker hvordan musik og sang skaber glæde og fællesskab på tværs af generationer.

Svøbsk har de sidste 19 år spillet et hav af koncerter i ind- og udland, og musikerne skaber en fortryllende stemning, musikalsk tæt sammenflettede som i pardansen svøbsk, der har lagt navn til gruppen.

Deres lyse og artikulerede musik er rodfæstet i den blomstrende arv af traditionel musik fra
Danmark og de omkringliggende nordiske lande og musikerne trækker på en stor bredde af musikalske udtryk som forenes med en dyb respekt for traditionen.

Kernen i Svøbsk er de to virtuose og velrenomerede spillemænd Maren Hallberg Larsen
(harmonika, kor) og Jørgen Dickmeiss (violin, sang, guitar og søvbeslået rigsspillemand) som også danner par privat. De har igennem de sidste 18 år finpudset deres empatiske sammenspil, udgivet en stribe albums i duo og kvartet format og med base på Fyn spillet et hav af koncerter ind- og udenlands. I Maj 2021 udgiver de albummet ”Den langfingrede” i kvartet line-up. Se mere på www.svobsk.dk

Maren Hallberg - harmonika, sang
Jørgen Dickmeiss - violin, guitar, mundharpe, sang
Simon Busk - perkussion, sang

Arrangementet er en del af Nordiske Stemmer, præsenteret af Trekantområdets Festuge og Spoken Word Festival, med støtte fra A.P. Møller Fonden.
Facebook updates
Trekantomraadets Festuge
TAK for i år! Endnu en skøn festuge er slut. Mere end 400 kulturoplevelser på 10 dage 🤩 Tak til jer der var med - og tak til alle de dejlige aktører og frivillige, som skaber oplevelser til os alle.
Læs mere
Til top