Trekantområdets Festuge
Presse Login Translate   Min festuge

Tag på skulptur-tur i Billund by

En smuk gåtur blandt kunst og skulpturer
INFO
-
Tag på skulptur-tur i Billund by

26/8/2022 kl. 00:00
til 4/9/2022 kl. 00:00
Billund Centret
Hans Jensensvej 6, 7190 Billund
WWW
Gratis
Tilbage
Andet Bevægelse Børn Dans Film Foredrag Historie Kunst Litteratur Mad Musik Natur Teater
Arrangementet er overstået
Med den nye SKULPTURGUIDE i hånden (eller på telefonen) kan du nu opleve 43 smukke og unikke skulpturer i Billund by på egen hånd. Hent en gratis SKULPTURGUIDE i byens butikker, i Billund Centret eller på Biblioteket.
Få steder er der så tæt et forhold mellem en by og en virksomhed som i Billund. En symbiose mellem Billund og LEGO, der kommer til udtryk på mange måder – også gennem meget af kunsten i det offentlige rum. Det startede beskedent i Hovedgaden i Billund, hvor Ole Kirk Kristiansen startede virksomheden LEGO A/S. Han forsynede indgangen til sit hus med to løver. Dengang var det den eneste ”udsmykning” i Billund. Og de er der stadig – både virksomheden, huset og løverne.
LEGO og familien Kirk Kristiansen har – sammen med Billund kommune – ydet et stort bidrag til, at alle kan nyde den store buket af flot og inspirerende
kunst i Billund.

Se flere oplysninger på www.skulpturpark-billund.dk

Brochuren kan også downloades på www.billund.dk/skulpturguide fra 1. juli 2022

Vi ønsker god tur rundt i Billund, Børnenes Hovedstad.
Facebook updates
Trekantomraadets Festuge
TAK for i år! Endnu en skøn festuge er slut. Mere end 400 kulturoplevelser på 10 dage 🤩 Tak til jer der var med - og tak til alle de dejlige aktører og frivillige, som skaber oplevelser til os alle.
Læs mere
Til top