Trekantområdets Festuge
Presse Login Translate   Min festuge

Tessa og Saveus

Klar til rock i Byparken
INFO
-
Tessa og Saveus

26/8/2022 kl. 19:30
Vejle Musikteater
Byparken, 7100 Vejle
WWW
PRIS: 399,00
Køb billet
Tilbage
Andet Bevægelse Børn Dans Film Foredrag Historie Kunst Litteratur Mad Musik Natur Teater
Arrangementet er overstået
Glæd dig til at opleve to stærke hitmagere, som melder klar til årets sidste Rock i Byparken koncerter.
Tessa
Det vildeste der er sket i dansk rap i 10 år. Sådan omtales Tessa, som på rekordtid har taget hele Danmark med storm. Hun vandt i 2021 en Danish Music Award, som årets nye livenavn. Så du kan godt glæde dig til, at hun står på scenen i Byparken.

Tessas skæringer er sublimt selvsikre, og hun er ikke bange for at claime seksualitet, temperament og store følelser. En energi hun tager med på scenen, hvor hun leverer linjer med teknisk overskud og no bullshit.

Saveus
Saveus er et af de største og bedste livebands lige nu på den danske musikscene, og stormer lige nu frem på den danske musikscene. Bandet er kendetegnet ved en eksplosiv og melodisk lyd, som man fx kan høre i hitsene ’’Ready to Die’’, ’’Himalaya’’ og ’’Time Can Heal a Man’’.

Bag Saveus står hele Danmarks Martin Hedegaard, også bedre kendt som vinderen af den første danske udsendelse af underholdningsprogrammet X Factor. Han er et disciplineret musiktalent med en helt enestående evne til at lægge publikum ned med sin rå og smittende energi. Han melder klar med band til at holde fest til Rock i Byparken 2022.’’
Facebook updates
Trekantomraadets Festuge
TAK for i år! Endnu en skøn festuge er slut. Mere end 400 kulturoplevelser på 10 dage 🤩 Tak til jer der var med - og tak til alle de dejlige aktører og frivillige, som skaber oplevelser til os alle.
Læs mere
Til top