Trekantområdets Festuge
Presse Login Translate   Min festuge

The Boss kommer til Grindsted Festuge

Oplev sveddryppende Springsteen-kopier
INFO
-
The Boss kommer til Grindsted Festuge

3/9/2022 kl. 20:00 til 22:00
Grindsted Festugeteltet
Nørretorv, 7200 Grindsted
WWW
Gratis
Tilbage
Andet Bevægelse Børn Dans Film Foredrag Historie Kunst Litteratur Mad Musik Natur Teater
Arrangementet er overstået
Der er lagt op til et brag af en koncert, når The Boss gæster Grindsted Festuge! The Boss spiller nemlig Springsteen, så hvis man lukker øjnene og kun lytter efter, vil man have vanskelligt ved at høre forskellen på Bruce og så The Boss.
Er du til Bruce Springsteen, så er du også til The Boss. Bandet er det eneste i Nordeuropa, der udelukkende spiller kataloget fra Springsteens mange klassikere og store hits.
Forsangeren Michael Christensen er en Boss værdig og får med sin pragtfulde stemme, sammen med de øvrige musikere, hurtigt skabt en intim og dynamisk koncertstemning.
Numre som "Thunder Road", "My Hometown", "The River", "Hungry Heart", "Born In The USA" og "The Rising" plus mange flere, tager os alle med på en fantastisk rejse i selskab med et uovertruffent velspillende coverband.
Her er ikke tale om et band, der kun lige kender nogle enkle greb på guitaren, men et band, der kommer helt ud over scenekanten med en yderst professionel håndtering af både guitarer, trommer, keyboard og ikke mindst elektrisk violin.
Koncerten arrangeres af Grindsted Musikforening, Grindsted Festuge og med god støtte fra Sydbank, der gør det muligt at afholde koncerten ganske gratis.
Facebook updates
Trekantomraadets Festuge
Tak for et dejligt 2022! 🤩 Vi ses igen i det nye år til nye spændende kulturoplevelser. Glædelig jul og godt nytår til jer alle! 🎅🎄
Læs mere
Til top