Trekantområdets Festuge
Presse Login Translate   Min festuge

TONE HULBÆKMO: MUSIK, SANG OG FORTÆLLING

INFO
-
TONE HULBÆKMO: MUSIK, SANG OG FORTÆLLING

31/8/2022 kl. 14:00
Østerstrand v/Cirkelbroen
Øster Voldgade 15, 7000
WWW
Gratis
Tilbage
Andet Bevægelse Børn Dans Film Foredrag Historie Kunst Litteratur Mad Musik Natur Teater
Som en del af Nordiske Stemmer 2022 kan du opleve den norske sanger og harpenist Tone Hulbækmo på Østerstrand. Musikalsk bevæger hun sig i spændet mellem norsk folkemusik, middelaldermusik, etnisk musik, moderne visesang og songwritertradition.
Tone Hulbækmo har modtaget tre Spellemannpriser (norsk Grammy) og har haft turneer og koncerter i alle verdensdele. Hun er inspireret af norske sagn og myter og blander fortælling, sang og spoken word med harpe, lyre og harmoniske kompositioner. Her kan du møde nøkken, trolde og ikke mindst den mytiske underjordiske kvindeskikkelse; Huldra.

Bag Nordiske Stemmer 2022 står Spoken Word Festival og Trekantområdets Festuge sammen med de syv biblioteker i Trekantområdet.
Arrangementet er støttet af A.P. Møller Fonden.
Andre er interesserede i

Fjordenhus Sessions #4

Havneøen
Vejle
28/8/2022 kl. 14:15 til 15:00
Wolfroy er inspireret af stærke amerikanske sanger/sangskrivere som Will Oldham (Bonnie ”Prince” Billy) og Damien Jurado. Med en ærlig, ydmyg stemme o…

Rock på Havnen

Godset
Kolding
27/8/2022 kl. 18:00
Der er ægte rock på programmet, når Godset Ujnfor inviterer til hele 3 koncerter med Skagarack, Timechild og The Slowstarters.
Rock på Havnen
Kolding 18:00

Kreativ udfoldelse og mental trivsel

Sindssyg God Søndag
Middelfart
28/8/2022 kl. 13:40 til 14:10
Lydproducer Søren Buhl i samtale med museumsinspektør Søren Lau Møllegård.
Facebook updates
Trekantomraadets Festuge
Vi er i fuld sving med at stable et super lækkert program på benene til Trekantområdets Festuge 2022 👏 Lige nu løber vi stærkt, så vi kan få de sidste aftaler på plads inden sommerferien og præsentere årets højdepunkter for jer. Vi GLÆDER os til …
Læs mere
Til top