Trekantområdets Festuge
Presse Login Translate   Min festuge

Vilde historier fra vandcyklen

Nordiske Stemmer 2022
INFO
-
Vilde historier fra vandcyklen

28/8/2022 kl. 11:00 til 12:00
Haderslev Inderdam
Bispebroen, 6100
PRIS: Fri entré med billet
Køb billet
Tilbage
Andet Bevægelse Børn Dans Film Foredrag Historie Kunst Litteratur Mad Musik Natur Teater
Arrangementet er overstået
Få en kulturoplevelse helt ud af vante rammer, når kendte nordiske historiefortællere sætter sig i vandcyklen med dig og fortæller historier mens i driver ud på smukke Haderslev Inderdam.
Hop i vandcyklen med historiefortællere Maria Junghans og Jens Peter Madsen + nordiske gæster og få en oplevelse ud over det sædvanlige.
Der vil være mønstring ved Damkiosken. Herefter sejler vi lige så stille afsted med live-fortælling i ørerne og naturens smukke omgivelser som kulisse.

Der er begrænsede pladser så tilmelding/ Billetkøb er nødvendigt.Om Nordiske Stemmer 2022
Vi deler sprog, vi deler kultur og vi deler nogle af de fortællinger, som er med til at gøre os til dem vi er. De nordiske og skandinaviske lande er gjort af samme stof og rundet af mere der forener os, end hvad der skiller os ad.
De nordiske sagn, sagaerne, folkeviserne og eventyr udgør et fælles fundament for vores kultur, og med dette projekt vil vi skabe en fornyet fælles forståelse for det kulturelle fællesskab mellem landene. Den fynske festival Spoken Word og syv biblioteker i Trekantområdet er gået sammen om et helt nyt fælles projekt, der skal præsentere den nordiske poesi- og fortælletradition for et bredt publikum og invitere til aktiv deltagelse og dialog.

Bag Nordiske Stemmer 2022 står Spoken Word Festival og Trekantområdet Festuge sammen med de syv biblioteker i Trekantområdets kommuner (Billund, Fredericia,Middelfart, Vejen, Vejle, Haderslev og Kolding). Festivalen realiseres med støtte fra A.P. Møller Fonden.

Facebook updates
Trekantomraadets Festuge
TAK for i år! Endnu en skøn festuge er slut. Mere end 400 kulturoplevelser på 10 dage 🤩 Tak til jer der var med - og tak til alle de dejlige aktører og frivillige, som skaber oplevelser til os alle.
Læs mere
Til top