Trekantområdets Festuge
Presse Login Translate  

Corona og Trekantområdets Festuge

Vælg dato(er):
Festivaler
Arrangementer i nærheden

Trekantområdets Festuge 2020 er ikke som den plejer, og det skyldes i høj grad coronavirussen. Forårets alvorlige situation og nedlukning af vores samfund gjorde, at vi måtte tænke anderledes, såfremt det skulle være muligt at afholde festuge i 2020. Derfor er festugens helt store arrangementer aflyst og antallet af arrangementer er reduceret. Vi har desuden valgt at sprede de oprindelige 10 dage ud over hele efteråret samt sikre en spredning af vores arrangementer rent geografisk - netop for at undgå, at for mange mennesker samles på ét sted. En lang række af vores arrangementer forgår desuden udendørs.

 

Det betyder meget for os, at kunne levere kultur af høj kvalitet til Trekantområdets borgere, og det skal være sikkert at deltage i vores arrangementer. Vi vil derfor gerne understrege, at forholder os til de til enhver tid gældende retningslinjer fra myndighederne.

 

Såfremt der sker ændringer i myndighedernes anbefalinger agerer vi derefter, det er derfor muligt at arrangementer bliver aflyst med kort varsel.

 

Vi opfordrer vores gæster til hensynsfuld adfærd under vores arrangementer. Vi hjælper hinanden med at undgå smitte.

 

Du kan med fordel downloade appen Smittestop

 

 

Facebook error #2
Til top