Trekantområdets Festuge
Presse Login Translate   Min festuge

Bliv en del af festugen

Vælg dato(er):
Festivaler
Arrangementer i nærheden

I 2022 glæder vi os til 10 festlige dage i Trekantområdet fra 26. august til 4. september.

 

Vil du høre mere om, hvordan dit arrangement kan blive en del af festugen 2022, er du velkommen til at kontakte din lokale kulturkonsulent i den kommune, hvor du bor. Du kan også kontakte festugens sekretariat. Se kontaktoplysninger her.

 

For at få dit arrangement med, skal du indtaste arrangementet i vores kalender. Du skal først oprette dig som bruger.

 

Deadline for indtastning af arrangementer er 1. juni, for at sikre, at vi kan kommunikere et godt og sammenhængende program til festugens deltagere. Du kan taste dine arrangementer frem til festugens start, men tastes det efter 1. juni kan vi ikke sikre at arrangementet er en del af vores markedsføring. Vi markedsfører så vidt muligt et samlet program, og det er derfor vigtigt, at du har en aftale med din lokale kulturkonsulent.

 

Når du er med i festugen, skal du bruge festugens logo på dit markedsføringsmateriale. Du finder festugens logo og andet markedsføringsmateriale her. Hvis du modtager økonomisk støtte fra festugen, er du forpligtet til at bruge vores footer og følge anvisningerne i vores designguide.

 

Bemærk at arrangementet skal være offentligt tilgængeligt, og det må ikke være kommercielt eller forkyndende.

 

 

Ansøgning om økonomisk støtte

 

Lokale projekter

Der er i nogle kommuner mulighed for at søge om støtte til kulturprojekter i festugen - kontakt din lokale kulturkonsulent for at høre mere - Se kontaktoplysninger her

 

 

Facebook updates
Trekantomraadets Festuge
Tak for et dejligt 2022! 🤩 Vi ses igen i det nye år til nye spændende kulturoplevelser. Glædelig jul og godt nytår til jer alle! 🎅🎄
Læs mere
Til top