Trekantområdets Festuge
Presse Login Translate  

Bliv en del af festugen

I 2020 laver vi festuge på en lidt anderledes måde end tidligere år. Vores arrangementer vil derfor blive spredt ud over efteråret, fremfor 10 dage i sensommeren. Det betyder at alle arrangementer skal koordineres med de lokale kulturkonsulenter.

 

Vil du høre mere om, hvordan dit arrangement kan blive en del af festugen 2020, er du velkommen til at kontakte din lokale kulturkonsulent i den kommune, hvor du bor. Du kan også kontakte festugens sekretariat. Se kontaktoplysninger her.

 

For at få dit arrangement med, skal du indtaste arrangementet i vores kalender. Du skal først oprette dig som bruger.

 

Du kan taste dine arrangementer i hele perioden frem til udgangen af november. Vi markedsfører så vidt muligt et samlet program, og det er derfor vigtigt, at du har en aftale med din lokale kulturkonsulent.

 

Når du er med i festugen, skal du bruge festugens logo på dit markedsføringsmateriale. Du finder festugens logo og andet markedsføringsmateriale her. Hvis du modtager økonomisk støtte fra festugen, er du forpligtet til at bruge vores footer og følge anvisningerne i vores designguide.

 

Bemærk at arrangementet skal blot være offentligt tilgængeligt, og det må ikke være kommercielt eller forkyndende.

 

 

Ansøgning om økonomisk støtte

 

Lokale projekter

Der er i nogle kommuner mulighed for at søge om støtte til kulturprojekter i festugen - kontakt din lokale kulturkonsulent for at høre mere - Se kontaktoplysninger her

 

Fælles projekter

Der har tidligere været en åben pulje til tværgående kulturprojekter i festugen. I 2020 har vi valgt at afprøve en ny arbejdsmetode, hvor vi udvikler fælles projekter sammen med kulturaktørerne i såkaldte laboratorier. Vi arbejder i øjeblikket med tre laboratorier under overskrifterne ’Børnekultur’, ’Ungekultur’ og ’Gaden’. Vil du vide mere om laboratorierne, er du velkommen til at kontakte din lokale kulturkonsulent.

 

Facebook error #2
Til top