Trekantområdets Festuge
Presse Login Translate   Min festuge

Bliv en del af festugen

I 2023 glæder vi os til 10 festlige dage i Trekantområdet fra 25. august til 3. september.

 

Vil du høre mere om, hvordan dit arrangement kan blive en del af festugen 2023, er du velkommen til at kontakte din lokale kulturkonsulent i den kommune, hvor du bor. Du kan også kontakte festugens sekretariat. Se kontaktoplysninger her.

 

For at få dit arrangement med, skal du indtaste arrangementet i vores kalender. Du skal først oprette dig som bruger.

 

Deadline for indtastning af arrangementer er 1. juni, for at sikre, at vi kan kommunikere et godt og sammenhængende program til festugens deltagere. Du kan taste dine arrangementer frem til festugens start, men tastes det efter 1. juni kan vi ikke sikre at arrangementet er en del af vores markedsføring. Vi markedsfører så vidt muligt et samlet program, og det er derfor vigtigt, at du har en aftale med din lokale kulturkonsulent.

 

Når du er med i festugen, skal du bruge festugens logo på dit markedsføringsmateriale. Du finder festugens logo og andet markedsføringsmateriale her. Hvis du modtager økonomisk støtte fra festugen, er du forpligtet til at bruge vores footer og følge anvisningerne i vores designguide.

 

Bemærk at arrangementet skal være offentligt tilgængeligt, og det må ikke være kommercielt eller forkyndende.

 

 

Ansøgning om økonomisk støtte

 

Lokale projekter

Der er i nogle kommuner mulighed for at søge om støtte til kulturprojekter i festugen - kontakt din lokale kulturkonsulent for at høre mere - Se kontaktoplysninger her

 

 

Facebook updates
Trekantomraadets Festuge
10 år med festuge Kulturregion Trekantområdet har gennem 10 år skabt en fælles festuge på tværs af de syv kommuner i Trekantområdet - med gensidig inspiration, afprøvning af nye ideer og udsyn til omverdenen. Det tætte samarbejde mellem kommunerne og…
Læs mere
Til top