Trekantområdets Festuge
Presse Login Translate  

300 arrangementer ind ad brevsprækken

7/8/2015

I disse dage lander programmet for Trekantområdets Festuge i din postkasse

 

De mange arrangører bag Trekantområdets Festuge står klar til at give store og små en fantastisk oplevelse i dagene den 21. - 30. august 2015. I alt 300 arrangementer bliver det til, og de er beskrevet i et 40 siders stort program, som i disse dage lander i postkassen hos alle indbyggere i Trekantområdet. Der er arrangementer inden for både kunst, litteratur, foredrag, teater, børn og musik.

 

- Vi håber, at folk vil bruge lidt tid på at bladre i kataloget og se, hvad deres egen by og nabobyerne tilbyder i festugen. Der skulle være masser af inspiration at hente til en god oplevelse. Rigtig mange af arrangementerne kan endda nydes uden at have penge oppe af lommen, fortæller Pernille Holmskov fra Trekantområdet, som er koordinator på festugen.

 

Formand for Trekantområdet Jørn Pedersen glæder sig over årets flotte og fyldige program, som han er sikker på vil være med til at binde Trekantområdet sammen:

 

- Vi betragter Trekantområdet som Danmarks næststørste by, når vi kører frem og tilbage på arbejde. Med Trekantområdets Festuge får vi i år serveret så mange lækkerier, at vi også i fritiden vil benytte hele vores storby, udtaler han.

Læs om de enkelte arrangementer her på siden eller følg festugen på facebook www.facebook.com/trekantfest

Facebook updates
Trekantomraadets Festuge
Vi har brug for din hjælp - altså dig der deltager i festugens arrangementer og evt. bruger vores hjemmeside www.trekantfest.dk. Vi arbejder på at gøre hjemmesiden endnu bedre og mere brugervenlig, men har brug for dine input. Den 25. februar kl. 1…
Læs mere
Til top